ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΟΖΑΝΗΣ


Με αφορμή τα πρωτοφανή γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Βελβεντό Κοζάνης, η αστυνομική δύναμη της περιοχής, απέδειξε ότι βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και σε κατάσταση να διαχειριστεί δύσκολες και επικίνδυνες καταστάσεις.

 Η βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Ραχήλ Μακρή, στέλνει θερμά συγχαρητήρια στους αστυνομικούς για την επιτυχή σύλληψη των ληστών, η οποία έγινε με άψογο τρόπο, δείχνοντας την επιχειρησιακή ετοιμότητα και την άρτια εκπαίδευση των Ελλήνων Αστυνομικών. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα ανασφάλειας η Ελληνική Αστυνομία αποτελεί τον δίχτυ προστασίας και ασφάλειας του πολίτη, απέναντι σε κάθε φαινόμενο τρομοκράτησης της κοινωνίας αλλά και του πολιτικού κόσμου.

Οι σκληρά δοκιμαζόμενοι αστυνομικοί αποτελούν μια ακόμη κοινωνική ομάδα που έχει πληγεί βάναυσα από τα μέτρα πρωτοφανούς λιτότητας που πλήττουν ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, όμως απέδειξαν για ακόμη μία φορά πως υπεράνω όλων τοποθετούν το καθήκον προς την κοινωνία τιμώντας τον όρκο που έχουν δώσει.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουμε την Ελληνική Αστυνομία η οποία αποτελεί την εγγύηση για την ασφάλεια και ευημερία των πολιτών. Ο ρόλος της Αστυνομίας πρέπει να προστατευθεί σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου