ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ – ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


Δυναμική ήταν η παρουσία των Βουλευτών Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συγκεκριμένα της Υπεύθυνης του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, βουλευτού Β’ Θεσσαλονίκης Σταυρούλας Ξουλίδου και της βουλευτού Α’ Θεσσαλονίκης Χρυσούλας – Μαρίας Γιαταγάνα, μιας και ήταν οι μοναδικές βουλευτές που συμμετείχαν στη μεγαλειώδη συγκέντρωση των φοιτητών, καθηγητών και γονιών που πραγματοποιήθηκε σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2013 έξω από το Υπουργείο Παιδείας.

Στην παράσταση διαμαρτυρίας παρευρίσκονταν φοιτητικοί σύλλογοι και πολλοί εκπρόσωποι των ΤΕΙ από διάφορες πόλεις της χώρας. Αντιπροσωπεία των σπουδαστών συναντήθηκε με ηγετικά στελέχη του Υπουργείου.

Το καθολικό αίτημα όλων είναι να βρεθεί η βέλτιστη λύση για τον εξορθολογισμό των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Η Βουλευτής Σταυρούλα Ξουλίδου στην συνέχεια έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» εκθεμελιώνει το εκπαιδευτικό οικοδόμημα της χώρας μας. Μια ολοκληρωμένη πρόταση Παιδείας οφείλει να προκύψει μετά από σοβαρή μελέτη όλων των προτάσεων. Δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στον αγώνα των φοιτητών των εκπαιδευτικών και των γονιών και είμαστε αλληλέγγυοι στα δίκαια αιτήματά τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου