ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ


«Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ «ΦΑΓΗΤΟ Η ΘΕΡΜΑΝΣΗ»

Οι αποτυχημένες πολιτικές επιλογές της Νέας Δημοκρατίας και των συνιστωσών της, οδηγούν σε απόγνωση την ελληνική οικογένεια. Ειδικά στο τομέα της ενέργειας η πεφωτισμένη δεσποτεία του Πρωθυπουργού οδήγησε σε εκτίναξη την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης συμπαρασύροντας και το σύνολο των τιμών των υπόλοιπων μέσων θέρμανσης. Παράλληλα το κράτος στερήθηκε σημαντικά έσοδα καθώς η ζήτηση ειδικά του πετρελαίου σχεδόν μηδενίστηκε και το παραεμπόριο καυσίμων άνθισε.

Ανεξάρτητη έρευνα του Πανεπιστημίου Αθηνών πιστοποιεί ότι το 62,4% του πληθυσμιακού δείγματος πλήττεται από ενεργειακή φτώχια.

Η Τομεάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Βουλευτής Κοζάνης κ. Ραχήλ Μακρή στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού ελέγχου έχει καταθέσει Ερώτηση και ζητά όλα τα απαιτούμενα έγγραφα προκειμένου να αποκαλυφθεί το μέγεθος του προβλήματος και να προταθούν οι απαραίτητες ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου