ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝ ΕΛΛ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στο κατάμεστο από κόσμο Εργατικό Κέντρο Φθ/δας, στη Λαμία, το Σάββατο 23-2-2013 με θέμα την Ανάπτυξη, την Ανταγωνιστικότητα και τις Νέες Τεχνολογίες.
Στο Νομό που "γέννησε" τους 3 πρωταγωνιστές (Προβόπουλο, Σταϊκούρα, Στουρνάρα) του μεγάλου αίσχους που συντελείται στη χώρα οι ΑΝ. ΕΛΛ. απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι καθημερινά γινόμαστε περισσότεροι και δυνατότεροι. Η θεματολογία του Προσυνεδρίου της Στερεάς δίνοντας έμφαση σε εισηγήσεις ποιότητας, άφησε στο Νομό και στην Περιφέρεια τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ κατά γενική ομολογία οι προτάσεις για την Ανάπτυξη και τις Νέες Τεχνολογίες που αποτέλεσαν και τον κύριο κορμό της θεματολογίας του Προσυνεδρίου υπήρξαν πρωτότυπες, υλοποιήσιμες και θα συμπεριληφθούν κωδικοποιημένες στην κατάρτιση του κυβερνητικού προγράμματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
 Ο κόσμος αγκάλιασε το Προσυνέδριό μας, άκουσε τις προτάσεις μας και πετύχαμε να προσδώσουμε στο Κίνημά μας το κύρος και την αξιοπρέπεια που του αρμόζει. Οι εισηγητές προκάλεσαν αίσθηση με τις έγκυρες όσο και πρωτοπόρες προτάσεις τους, για όλους τους τομείς και βασικούς άξονες της Ανάπτυξης για την Περιφέρεια, ενώ ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στη στόχευση και στη στρατηγική που θα πρέπει να αποκτήσει η χώρα, προκειμένου, μεθοδευμένα να ανακτήσει το χαμένο έδαφος στην ανάπτυξη και στην ανταγωνιστικότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου