ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΥΦΛΩΝ

Η Νεολαία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, υπό την ευθύνη του υπ. τομέα ΑμεΑ Αλέξανδρου Μητροβγαίνη, έδωσε και πάλι δυναμικό παρόν χθες 05/06/2013 στο κάλεσμα των συμπολιτών μας με αναπηρία στο Σύνταγμα ακολουθώντας την πορεία προς το Μαξίμου. Οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες εμπαίζονται για άλλη μια φορά από τον πρωθυπουργό της ανάπτυξης, ο οποίος είχε, ειδικά στην Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών, υποσχεθεί απαλλαγές από τις απαιτήσεις των μνημονιακών προγραμμάτων για τις οποίες το Υπουργείο Οικονομικών νίπτει τας χείρας του.

Είναι ώρα να καταλάβουν οι κυβερνώντες πως τέτοιες πολιτικές διολισθαίνουν ολοένα και περισσότερο στον κατήφορο τη χώρα και τους Έλληνες πολίτες. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυΐα, ώστε να αντιληφθεί κανείς πως τα ΑμεΑ σε καιρούς κρίσης πρέπει να προστατεύονται από τις κρατικές δομές και όχι να «ακρωτηριάζονται». Είναι υποχρέωση όλων των πολιτών να υπερασπιστούν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και εν γένει το κοινωνικό κράτος που βάλλεται βάναυσα. Όπως ανέφερε στη δήλωσή της η πρόεδρος της Νεολαίας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, όλοι οι νέοι και οι κοινωνικές ομάδες στο σύνολό τους οφείλουν να στέκονται αλληλέγγυοι απέναντι στις καταστροφικές πολιτικές.


Είναι ντροπή να χρειάζεται να κρατούνται στην αναμονή οι τυφλοί συμπολίτες μας για ώρες προκειμένου ο ακριβοθώρητος πρωθυπουργός να δεχθεί να συναντήσει τους εκπροσώπους τους. Επιτέλους κ. Σαμαρά είναι δυνατόν να περιμένετε την παρέμβαση του πρόεδρου της Δημοκρατίας για να κάνετε ένα ραντεβού;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου