ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


«ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΓΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ;»

«ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ; ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;»


Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:
 
«Σήμερα παραιτήθηκαν ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Τάκης Αθανασόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Μέργος.

Και οι δύο μετά από εναντίον τους άσκηση δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για την εποχή που ήταν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ.

Πότε θα αποφασίσει, ο επίσης κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος, Ανδρέας Γεωργίου να παραιτηθεί από τη θέση του Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ;

Την ώρα που κατηγορείται για το εγκληματικότερο μαγείρεμα των στατιστικών στοιχείων της Ελλάδας, που οδήγησε τη χώρα στα Μνημόνια και στις θηλιές των δανειστών, στην απόλυτη ομηρία της πατρίδας μας, ο Ανδρέας Γεωργίου δεν έχει τσίπα πολιτικού φιλότιμου μέσα του για να πάει σπίτι του;

Μέχρι πότε θα τον ανέχεται ο Αντώνης Σαμαράς; Ή μήπως ο πρωθυπουργός της τρικομματικής κυβέρνησης, με το να κρατάει στην καρέκλα του το Γεωργίου, στέλνει μηνύματα και στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ότι τα στατιστικά στοιχεία δεν πειράχθηκαν και ότι εκείνος παρέδωσε την εξουσία με έλλειμμα που μας οδήγησε στην καταστροφή;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου