ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ


Στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου, η Νεολαία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ξεκινά την ενίσχυση του Ασύλου Ανιάτων στην Κυψέλη με τρόφιμα, ρουχισμό και είδη πρώτης ανάγκης. Την Πέμπτη 07/03/2013 επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις προσφέροντας τρόφιμα, η Επικεφαλής της Νεολαίας Μανταλένα Παπαδοπούλου και η Υπεύθυνη του Τομέα Δράσεων και Εθελοντισμού Ευδοκία Παπαγγέλου, μαζί με την δημοσιογράφο κ. Τζούλια Λιακοπούλου και τον πολιτευτή της Α Αθηνών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Ευάγγελο Παπαγεωργίου.
Εδώ και μήνες το Άσυλο Ανιάτων, το μοναδικό που περιθάλπει χρονίως πάσχοντες από το 1893, αντιμετωπίζει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα, εξαιτίας της πολιτικής της υποχρηματοδότησης, με αποτέλεσμα οι ασθενείς να σιτίζονται μόνο από δωρεές και κάθε μέρα να αγωνιούν αν τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης είναι επαρκή για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Επιπλέον, το προσωπικό είναι ιδιαίτερα ολιγάριθμο ώστε να μπορέσει κάθε ασθενής να έχει την απαραίτητη φροντίδα. 


Εμείς οι νέοι των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στηρίζουμε όσο μπορούμε -τόσο έμπρακτα όσο και πολιτικά- τους συνανθρώπους μας γιατί αντιλαμβανόμαστε πλήρως πως μπορεί εμείς να είμαστε στη θέση τους στο μέλλον και γιατί κάθε άνθρωπος, κάθε Έλληνας πολίτης, έχει δικαίωμα στην ζωή, στο χαμόγελο και στην αξιοπρέπεια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου