ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ


Νότης Μαριάς προς Γερμανούς βουλευτές: «Εξοφλείστε τώρα τις πολεμικές επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο»
  
Το ζήτημα της εξόφλησης των οφειλών της Γερμανίας προς την πατρίδα μας ύψους 162 δις ευρώ χωρίς τόκους, λόγω των πολεμικών επανορθώσεων και του κατοχικού δανείου έθεσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Νότης Μαριάς κατά την επίσημη διακοινοβουλευτική συνάντηση των μελών της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της ελληνικής Βουλής με Γερμανούς βουλευτές μέλη της αντίστοιχης επιτροπής του γερμανικού Κοινοβουλίου σήμερα 6 Μαρτίου 2013 στη Βουλή.

Ζήτησε μάλιστα από τους Γερμανούς βουλευτές να καλέσουν τους Έλληνες συναδέλφους τους στο Βερολίνο, για ενημέρωση του γερμανικού Κοινοβουλίου σχετικά με το ζήτημα των ελληνικών απαιτήσεων για τις πολεμικές επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο. Οι Γερμανοί βουλευτές δεν απάντησαν. Απ’ ότι φαίνεται για τους Γερμανούς βουλευτές ίσχυσε το ρητό «η σιωπή είναι χρυσός».

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Νότης Μαριάς δήλωσε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουν αταλάντευτα να απαιτούν την άμεση εξόφληση των γερμανικών αποζημιώσεων (πολεμικές επανορθώσεις και κατοχικό δάνειο) μέχρι και το τελευταίο ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου