ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ


«Το Σάββατο 9-3-2013 κάναμε μια συντονισμένη προσπάθεια, να παρουσιαστώ στους πολίτες της Βέροιας και της Ημαθίας για έναν πρώτο απολογισμό ως βουλευτής.

Υπήρξε θετική, θετικότατη ανταπόκριση, και νιώθω ήδη αιχμηρότερη την ευθύνη να συνεχίσω με τον ίδιο και περισσότερο κάματο την περιπέτεια.

Στο επίκεντρο θα είναι πάντα ο καθημερινός ήρωας, ο ανώνυμος συμπολίτης που πονά, που βάλλεται, που μοχθεί και ελπίζει. Ήταν και θα παραμείνει η συγκολλητική ουσία που κρατά τις κοινωνίες ενωμένες, πιστές στο σκοπό, αφοσιωμένες στην τήρηση των αξιών.

Ευχαριστώ ειλικρινά όσους δόθηκαν στο τόλμημα και όσους πίστεψαν και πιστεύουν πως θα βρεθεί το μέσον του ποταμού για να πλεύσει η πατρίδα σε γαλήνια νερά ασφάλειας και αισιοδοξίας. Ας είμαστε ήρεμοι και δυνατοί, ας μείνουμε ευέλπιδες και δημιουργικοί, ας διαλέξουμε πρόσωπα που θα αντιπαλεύουν τη μιζέρια και θα τονώνουν την αλληλεγγύη».

Το βίντεο της ομιλίας μπορείτε να παρακολουθήσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου