ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ


Με εκπροσώπους μικροομολογιούχων φυσικών προσώπων, συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Τομεάρχης Οικονομικών, Νότης Μαριάς .

Οι μικροομολογιούχοι ζήτησαν τη στήριξη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ενημέρωσαν τον κ. Μαριά για την σημερινή συζήτηση της αίτησης ακυρώσεως που έχουν καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας με την οποία αντιδρούν στο «κούρεμα» των ομολόγων.

Από την πλευρά του ο κ. Μαριάς δήλωσε:

«Καταγγέλλουμε την άδικη και αντισυνταγματική απόφαση της τρόικας και της ελληνικής κυβέρνησης που αποφάσισαν το «κούρεμα» των ομολόγων χιλιάδων ελλήνων πολιτών, οι οποίοι εμπιστεύθηκαν τους κόπους μιας ζωής, αγοράζοντας τίτλους του ελληνικού δημοσίου.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν ήδη αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών εντός και εκτός Βουλής, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή τους στο «κούρεμα» των ομολόγων που κατέχουν οι μικροομολογιούχοι. Αυτό θα συνεχίσουν να πράττουν και στο μέλλον, προκειμένου να δικαιωθούν οι αγώνες των μικροομολογιούχων φυσικών προσώπων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου