ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


«ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΚΟΡΠΩΝΤΑΣ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΔΕΣ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ»
  
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής παρέμβαση στην Ολομέλεια της Βουλής για τη απόφαση της συγκυβέρνησης να νομιμοποιήσει τη λειτουργία κουλοχέρηδων στις γειτονιές της χώρας:

«Απευθύνομαι στη συγκυβέρνηση για τους κουλοχέρηδες που έβαλε στο νομοσχέδιο για τα...«εργαλεία ανάπτυξης»! Αν είναι δυνατόν! Στα εργαλεία ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας!

Και ερωτώ: θέλει η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη, να κάνει την Ελλάδα ένα μεγάλο Λας Βέγκας; Δηλαδή να βγαίνουμε από το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο και να βλέπουμε έναν κουλοχέρη μπροστά μας;

Θέλετε να αναπτύξουμε κουλοχέρηδες στις γειτονιές της Ελλάδας όπου έχουμε πρόβλημα με τους άνεργους; Όπου έχουμε την απόλυτη δυστυχία; Όπου έχουμε οικογένειες οι οποίες δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα τους και να τις βάλουμε στον πειρασμό με τους κουλοχέρηδες για να κερδίσουν κάποιοι επιχειρηματίες;

Μην το κάνει η συγκυβέρνηση. Το φώναζα από τότε που δημοσιογραφούσα.

Ήδη ξέρουμε ότι η βιομηχανία των καζίνο έχει αφανίσει περιοχές της χώρας εκεί όπου λειτουργούν. Μην βάλει η συγκυβέρνηση τους κουλοχέρηδες στη καθημερινότητας μας.

Είναι έγκλημα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου