ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΑΘΗΝΑ»


«Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΑΘΗΝΑ» ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ»

«ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΙΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΩΣ Π.Δ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ»


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, έκανε την εξής δήλωση για το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ»:

«Μπορεί να εξηγήσει η κυβέρνηση γιατί δεν φέρνει το σχέδιο «Αθηνά» στη Βουλή ως νομοθέτημα, για να το συζητήσουν διεξοδικά οι βουλευτές;

Γιατί δεν το φέρνει η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη;

Γιατί το κάνει Προεδρικό Διάταγμα;

Βεβαίως υπάρχει απάντηση. Γιατί ξέρει πάρα πολύ καλά ότι αν έρθει τέτοιο νομοθέτημα με τίτλο «Αθηνά» εδώ στη Βουλή, θα καταψηφιστεί και από τους δικούς της, τους συγκυβερνητικούς Βουλευτές.

Γιατί το έχει φτιάξει με έναν ιδιώτη μελετητή ιδιοκτήτη ΙΕΚ, με σκοπό να εξυπηρετηθούν κομματικά, τοπικά και βουλευτικά συμφέροντα.

Και επί πλέον, για μία ακόμα φορά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, αποδέχεται να παρακάμπτεται η Βουλή, ασφαλώς με την αιτιολογία της τυπικής νομιμότητας.

Ο κ. Παπούλιας και πάλι συναινεί οι Βουλευτές να γίνονται γλάστρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου