ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΤΑΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ


«Κύριε Παναγιωτόπουλε, να προβείτε σε άμεσες ενέργειες, ώστε να αρθούν τα άδικα μέτρα που διαλύουν τους στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου άλλη μια αυτοκτονία ενός συνέλληνα, ήρθε να προστεθεί στις χιλιάδες που έχουν σημειωθεί τα τελευταία τρία χρόνια, λόγω των καταστροφικών μνημονίων.

Αυτή την φορά πρόκειται για έναν υπολοχαγό του Στρατού Ξηράς, που σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα, φέρεται να αυτοκτόνησε πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ο υπολοχαγός που ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών, είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της απόφασής του.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σε καμιά περίπτωση δεν επιθυμούν να καπηλευθούν το περιστατικό, όμως οφείλουν να φέρουν την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων προ των ευθυνών τους.

Σας είχαμε καταστήσει σαφές και σας είχαμε συστήσει επανειλημμένως κ. Υπουργέ της Εθνικής Άμυνας, να αντιληφθείτε ότι είναι αδύνατο να επιβιώσουν οι στρατιωτικοί και οι οικογένειες τους.

Σε προηγούμενες δηλώσεις μας σας προειδοποιούσαμε κ. Παναγιωτόπουλε, ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων οδηγούνται συνειδητά και βάση σχεδίου στην εξαθλίωση και στην καταρράκωση του ηθικού τους. Δυστυχώς επαληθευτήκαμε...

Κύριε Υπουργέ, οι στρατιωτικοί είναι πολίτες που έχουν ίσα δικαιώματα με όλους τους Έλληνες και απαιτούν ίση μεταχείριση και ισονομία όπως προστάζει και το Σύνταγμα της Ελλάδας.

Σας ζητάμε κ. Παναγιωτόπουλε, να προβείτε σε άμεσες ενέργειες, ώστε να αρθούν τα άδικα μέτρα που διαλύουν τους στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου