ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΜΑΝΙΤΑΚΗ


Σχολιάζοντας την χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης σε σχέση με την επεξεργασία του προσχεδίου νόμου «Οργάνωση Δημόσιας Διοίκησης» από τα κόμματα της συγκυβέρνησης, η Αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης, Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την εξής δήλωση:

«Η αναδιοργάνωση της Δημόσιας Διοίκησης φαίνεται πλέον καθαρά ότι αποκλείεται να γίνει από τον κ. Μανιτάκη. Και αυτό γιατί το προσχέδιο του χαρακτηρίζεται από ημίμετρα, προσχηματικές αλλαγές και ανούσιες εξαγγελίες που η ίδια η συγκυβέρνηση δεν θέλει και δεν μπορεί να πραγματοποιήσει.

Παράλληλα, η πολυδιαφημισμένη «διαπραγματευτική επιτυχία έναντι της Τρόικα» με την αναλογία προσλήψεων – απολύσεων 1/1 απουσιάζει από την νομοθετική πρωτοβουλία του κ. Μανιτάκη.

Προφανώς η συγκυβέρνηση Σαμαρά την χρησιμοποιεί μονάχα σαν επικοινωνιακό δόλωμα προκειμένου να πλασάρει πονηρά τις επερχόμενες απολύσεις στην κοινή γνώμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου