ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Μ. ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: «Πολιτική δειλία της συγκυβέρνησης έναντι της ΕΡΤ»

Σχολιάζοντας την σημερινή δημοσίευση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για το προσωπικό των ΝΠΙΔ του Δημοσίου και την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για το κλείσιμο της ΕΡΤ, η αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης, Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για ακόμη μια φορά η συγκυβέρνηση επέδειξε σήμερα πολιτική δειλία. Από την μια είδαμε την δημοσίευση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία παρακάμπτει τη Βουλή προκειμένου να απολύσει με υπουργικές αποφάσεις εργαζομένους των καταργούμενων-συγχωνευόμενων δημόσιων επιχειρήσεων. Από την άλλη μεριά ακούσαμε τα κλαψουρίσματα του ΠΑΣΟΚ με αφορμή το σημερινό κλείσιμο της ΕΡΤ.

Θυμίζω εδώ ότι με νόμο του (άρθρο 66 του ν.4002) το ίδιο το ΠΑΣΟΚ τον Αύγουστο του 2011 είχε προγράψει οριστικά την ΕΡΤ με τρόπο ρητό, ο οποίος δεν άφηνε καμία αμφιβολία για τις πραγματικές προθέσεις της τότε μνημονιακής κυβέρνησης.

Σήμερα το ΠΑΣΟΚ απλώς κλαψουρίζει και κρύβεται πίσω από τον κ. Σαμαρά για να κοροϊδέψει την κοινωνία. Το μόνο που καταφέρνει έτσι ο κ. Βενιζέλος είναι να επιβεβαιώνει την απόλυτη αδυναμία του, οδηγώντας το ΠΑΣΟΚ στην οριστική εξαφάνιση.


Σε ό,τι αφορά τον κ. Σαμαρά θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που έκλεισε τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, δωρίζοντας παράλληλα άδεια εκπομπής πανελλαδικής εμβέλειας στον Γιώργο Καρατζαφέρη για το ιδιωτικό του κανάλι!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου