ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

«ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.»

Την έντονη αντίθεσή της στην πρόταση της κυβέρνησης για μετάταξη όλων των δημοτικών αστυνομικών της χώρας στην Ελληνική Αστυνομία εξέφρασε η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αφού με αυτή την ενέργεια οι Δήμοι αποδυναμώνονται καταλυτικά.

«Μου δημιουργείται η εντύπωση ότι οι κυβερνώντες κλείνουν τα μάτια και τραβούν κλήρο ανάμεσα στους επαγγελματικούς κλάδους που θα δώσουν βορά χωρίς δεύτερη σκέψη στην Τρόϊκα.

Αναρωτήθηκε κανείς από τους αρμοδίους τι ακριβώς θα συμβεί εφόσον καταργηθεί η Δημοτική Αστυνομία;

Ποιος θα ελέγχει την τήρηση των διατάξεων, που αφορούν στο υπαίθριο εμπόριο και στις λαϊκές αγορές, άρα ποιος θα πατάξει το παρεμπόριο;

Ποιος θα ελέγχει την τήρηση της καθαριότητας σε κοινόχρηστους υπαίθριους;

Ποιος θα ελέγχει την τήρηση των μέτρων που επιβάλλονται για την πρόληψη πυρκαγιών σε κοινόχρηστους υπαίθριους χώρους;

Ποιος θα ελέγχει την τήρηση των διατάξεων, που αφορούν στην κυκλοφορία των πεζών και την στάθμευση των οχημάτων;


Επειδή είμαι βέβαιη ότι συντελείται κάτι ανάλογο με την ΕΡΤ, δηλαδή κλείνουμε την ΕΡΤ και βλέπουμε μαύρο, ας αναλογιστούν οι αρμόδιοι ποιο θα είναι το αντίστοιχο «μαύρο» στους Δήμους όλης της χώρας πριν είναι πολύ αργά!» δήλωσε η κ. Χρυσοβελώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου