ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ κ. A. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΟ Π.Γ.Ν. ΕΒΡΟΥ

«Με αφορμή την απάντηση του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη σε Ερώτηση που είχα καταθέσει (11297/03.06.2013) με θέμα «Για πόσο ακόμη θα παραμείνει ακέφαλο το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης», λόγω της παραίτησης του προηγούμενου Διοικητή του Π.Γ.Ν. Έβρου, κ. Νικολάου Ραπτόπουλου, η οποία και έγινε αποδεκτή με την υπ’ αριθ. Υ10β/Γ.Π.23556/18-2013 απόφαση του νυν Υπουργού Υγείας, αναρωτιέμαι αν ένας υπό παραίτηση Διοικητής (του οποίου η παραίτηση έχει γίνει αποδεκτή) μπορεί να ανταποκριθεί επάξια στις απαιτήσεις μίας τόσο νευραλγικής θέσης.

Όσον αφορά την διαδικασία επιλογής και διορισμού των νέων Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών των Νοσοκομείων θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κ. Υπουργό πως είναι σε εξέλιξη εδώ και τέσσερις μήνες. Ελπίζω πως η κωλυσιεργία της κυβέρνησης οφείλεται καθαρά στην εξονυχιστική αξιολόγηση των αιτήσεων».

Επισυνάπτονται σε μορφή αρχείου PDF η ερώτηση του Βουλευτή Έβρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνου Ουζουνίδη και η απάντηση του Υπουργού Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου