ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

39Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

39 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την στιγμή που η δημοκρατία αποκαταστάθηκε στην χώρα που την γέννησε και την θεμελίωσε .

Μετά την μαύρη περίοδο 1967-1974 κατά  την οποία η χούντα των συνταγματαρχών ποδοπάτησε τις θεμελιώσεις αρχές της, στις 24 Ιουλίου 1974 άνοιξε ο δρόμος για την συνταγματική θεμελίωση του δημοκρατικού πολιτεύματος, ακουμπώντας στους δυο βασικούς πυλώνες του, την ισονομία και την αξιοκρατία, ώστε να δημιουργηθούν οι στέρεες βάσεις για την πραγματική ελευθερία και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Δυστυχώς, σήμερα, κάποιοι εμφανίζονται ως υποστηρικτές αυτής της μαύρης περιόδου και οι σημερινοί κυβερνώντες εργάζονται συστηματικά, έχοντας στο οπλοστάσιό τους την μαύρη «διαφήμιση», για την αναβίωση τέτοιων άθλιων αντιδημοκρατικών συνθηκώνΣε μια Ελλάδα που τα εργασιακά δικαιώματα  έχουν καταστρατηγηθεί και  οι κοινωνικές δομές έχουν αποσαθρωθεί η κυβέρνηση αρέσκεται  να αλλάζει το νόημα των λέξεων. Αποκαλεί «μεταρρύθμισεις» την καταβαράθρωση χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων στον Καιάδα της ανεργίας, «αξιοποίηση» το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, «εξορθολογισμό» την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Συμπολίτες-συμπολίτισσες, καλούμαστε όλοι μας να αντισταθούμε σε ότι βεβηλώνει την δημοκρατία μας, γιατί η παραμονή της στον πραγματικό της θώκο απαιτεί θυσίες και κοινωνικούς αγώνες.

Το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων  είναι το μόνο που μπορεί να περιφρουρήσει τα δημοκρατικά δικαιώματα του ελληνικού λαού, αφού είναι το μόνο που υπόσχεται απαλλαγή από τη βάρβαρη κηδεμονία των δανειστών. Μόνο έτσι η Πατρίδα μας θα ξανακερδίσει την Ανεξαρτησία της και τη χαμένη της Αξιοπρέπεια, μόνο έτσι θα ξαναγίνει μια πραγματικά Δημοκρατική και Ελεύθερη χώρα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου