ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Τομεάρχης Υγείας Βουλευτής Α’ Πειραιά Παναγιώτης Μελάς, λόγω της σημερινής απεργίας των εργαζομένων στο Ε.Σ.Υ., προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σε μια περίοδο που οι ελλείψεις προσωπικού στο χώρο του Ε.Σ.Υ. είναι πολύ μεγάλες, φημολογείται ότι η κυβέρνηση θα προβεί σε νέες απολύσεις μεγάλου αριθμού εργαζομένων από Δημόσια Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας.

Με τις απολύσεις αυτές, θα αυξηθούν τα προβλήματα στο χώρο της Δημόσιας Υγείας, και θα επέλθει μεγαλύτερη υποβάθμιση ή ακόμη και διάλυση της Δημόσιας Περίθαλψης.

Αποτέλεσμα όλης αυτής της πολιτικής είναι να χάνονται καθημερινά ανθρώπινες ζωές και να μειώνεται σημαντικά ο προσδόκιμος χρόνος ζωής του λαού μας.

Γι αυτό, επιβάλλεται, όχι μόνο να μην μειωθεί ο αριθμός των εργαζομένων στο Ε.Σ.Υ., αλλά, αντίθετα, να προσληφθεί το απαιτούμενο προσωπικό για να καλυφθούν οι ελλείψεις, ώστε να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες Υγείας, για το καλό των πολιτών».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου