ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΟ 8ο ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ


«Ο Νότης Μαριάς στηρίζει τον αγώνα των ΑΜΕΑ»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Τομεάρχης Οικονομικών και βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς παρευρέθηκε στο 8ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.με.Α.) στις 8 Φεβρουαρίου. Στο Συνέδριο παρευρέθηκαν επίσης ο Τομεάρχης Κοινωνικών Υποθέσεων Παύλος Χαϊκάλης και ο έτερος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Τέρενς Κουίκ.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Νότης Μαριάς επισήμανε:

 «Εκφράζω την πλήρη συμπαράστασή μου στους αγώνες της Συνομοσπονδίας. Στη μέχρι τώρα κοινοβουλευτική μου θητεία έχω φέρει τα αιτήματα των ΑΜΕΑ στη Βουλή πολλές φορές. Ο αγώνας κατά του μνημονίου πρέπει να συνεχιστεί γιατί πέρα των άλλων είναι και αγώνας για τη στήριξη του κοινωνικού κράτους και των δικαιωμάτων των ΑΜΕΑ. Η Κυβέρνηση και η Τρόικα έχουν εξαπολύσει μια ανάλγητη και αντικοινωνική επίθεση κατά των ΑΜΕΑ. Αυτό είναι κάτι το οποίο δε θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί και θα σταθούμε στο πλευρό της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου