ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΕΣΤΗ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


«ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΣΕ ΣΑΠΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ»
  
Στην απονομή των πτυχίων των αποφοίτων της Σχολής Δημόσιας Ασφάλειας παρέστη σήμερα (29/3/2013) το πρωί ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στη Σχολή Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα.

Μετά το τέλος της τελετής ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

«Παραβρέθηκα σε αυτή την εκδήλωση εκπροσωπώντας το Κίνημα και τον Πρόεδρό του Πάνο Καμμένο.

Είκοσι ένας Αξιωματικοί των Σωμάτων Ασφαλείας, ένας Αξιωματικός του στρατού και δύο πολιτικοί υπάλληλοι, παρέλαβαν τα πτυχία μιας πολύ σημαντικής σχολής που αφορά στην ασφάλεια του Κράτους, μετά από ενδελεχή θητεία 6,5 μηνών.

Να υπενθυμίσω, όμως, ότι αυτές τις πολύ σημαντικές επιμορφωτικές επιδόσεις, δεν μπορεί να τις σκιάζει η μνημονιακή φυλλοξήρα των οικονομικών της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Δεν μπορεί, για παράδειγμα, οι άνδρες και γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας να εκτελούν το καθήκον τους με μία σαπισμένη και παρατημένη υποδομή είτε μιλάμε για οχήματα είτε μιλάμε ακόμα και για…γραφική ύλη!

Δεν μπορεί συνέχεια το ελληνικό κράτος να παρέχει το μίνιμουμ της ασφάλειας στον πολίτη, μόνο και μόνο επειδή οι ένστολοι των Σ.Α. εργάζονται από φιλότιμο και μάλιστα σε εποχές που έχουν τσακιστεί μισθολογικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου