ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΤΑ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ, ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ

Νέα επίσκεψη στη Σάμο θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή (23/11/2012) ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκεται και η συγκεκριμένη Εκλογική Περιφέρεια.

Η επίσκεψη αυτή γίνεται με κύριο στόχο να εξεταστούν από κοντά τα φλέγοντα ζητήματα των ΟΤΑ , όπως έχουν διαμορφωθεί και με τις τελευταίες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που εξέδωσε η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά.

Ο Τέρενς Κουίκ θα συναντηθεί και με το Δήμαρχο του νησιού κ. Στέλιο Θάνο και με Αντιδημάρχους και με Προέδρους Δημοτικών και Κοινοτικών Ενοτήτων, αλλά και με όλα τα σωματεία των εργαζομένων.

Επίσης, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος θα επισκεφθεί τόσο το νοσοκομείο Σάμου, όσο και το υπό κατάληψη Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, καθώς το θέμα της υποδομής για τη Δημόσια Υγεία είναι στη Σάμο σε απελπιστική κατάσταση.

Έχει επίσης προγραμματιστεί επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το οποίο με μνημονιακές εντολές μπήκε στη διαδικασία της συρρίκνωσης. Εκεί είναι προγραμματισμένες συναντήσεις και με τη Διοίκηση και με καθηγητές και με εργαζόμενους.

Τέλος, έχει οριστεί και συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης του Τέρενς Κουίκ στη Σάμο:

09:00   Συνάντηση και σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου  Καρλοβάσου με τον πρώην Αντιδήμαρχο Καρλοβάσου, τους Προέδρους των 20 Δημοτικών & Κοινοτικών Ενοτήτων της Δυτικής Σάμου (Καρλόβασι – Μαραθόκαμπο) και τον Πρόεδρο του οργάνου των Δημοτικών Ενοτήτων της Σάμου κ. Φραντζή Μαν., όπου θα συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δυτική Σάμος

10:15  Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου κ. Κασαπόγλου Γεώργιο

10:45  Επίσκεψη και συνάντηση στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με την Περιφερειακή Διευθύντρια της Σάμου κα Παπαγρηγορίου Ελένη, τον Εκπρόσωπο των εργαζομένων του Πανεπιστημίου κ. Μαγδανοζίδη Χαράλαμπο και τον Καθηγητή και Πρόεδρο των Διδασκόντων κ. Καραχάλιο Νικόλαο.

11:30  Επίσκεψη στο υπό κατάληψη Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου και συνάντηση με τους εργαζομένους

12:30  Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σάμου κ. Θάνο Στέλιο για ενημέρωση των προβλημάτων της χρηματοδότησης του Δήμου, το πρόβλημα των εργαζομένων και το θέμα της συγκοινωνιακής σύνδεσης του νησιού, κ.α.

13:00  Συνάντηση με αντιπροσωπία εργαζομένων του Δήμου Σάμου και του ΚΕ.Φ.Η Σάμου (Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων απλήρωτοι 6 μήνες)

13:30  Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Σάμου κ. Νίκο Λύκο αρμόδιο για το Πυθαγόρειο και ενημέρωση για τα προβλήματα της περιοχής

14:00  Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Σάμου και ενημέρωση για τα προβλήματα από την Διοικητή του Νοσοκομείου κα Σίδερη Βασιλεία, τον Διευθυντή του Νοσοκομείου κ. Μιχάλη Καραβασίλη και αντιπροσωπεία του Ιατρικού Συλλόγου και του Συλλόγου των εργαζομένων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου