ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΕ 16 ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Σε κοινές δράσεις με συναδέλφους του, Βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος Τέρενς Κουίκ, αρχίζει τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων μεγάλη περιοδεία σε 16 νομούς της χώρας.

 Η περιοδεία εντάσσεται στα πλαίσια της Γραμματείας Συντονιστικού Δράσεων που έχει αναλάβει, εν’ όψει των Προσυνεδριακών Εκδηλώσεων που θα καταλήξουν τέλη Απριλίου στο ιδρυτικό Συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, το πρώτο στην πολιτική ιστορία της χώρας που θα γίνει με πρωτόγνωρες ανοικτές διαδικασίες, όπως ανήγγειλε ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τετάρτη 26 Δεκ 13.00 Κατερίνη. Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Ευγένιο Παπαδόπουλο (ΔΙΟΝ TV). Συνάντηση με Πολιτευτές και τα μέλη της Συντονιστικής. Βόλτα στην αγορά. Στην επίσκεψη θα συμμετάσχει ο Αν. Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Ημαθίας Κώστας Γιοβανόπουλος και η Τομεάρχης Δικαιοσύνης Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης  Χρυσούλα Γιαταγάνα.

Τετάρτη 26 Δεκ 20.00 Βέροια. Στην ομάδα θα προστεθεί η Τομεάρχης Παιδείας & Μορφωτικών Υποθέσεων, Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης Σταυρούλα Ξουλίδου.

Πέμπτη 27 Δεκ 12.00 Γρεβενά. Συνάντηση με γεωργούς και κτηνοτρόφους του Νομού, σε εκπλήρωση υπόσχεσης που είχε δώσει ο Τέρενς Κουίκ όταν είχε και πάλι  επισκεφθεί στις 19 Νοεμβρίου τα Γρεβενά, ότι μέσα στο χρόνο θα πραγματοποιεί σύσκεψη για θέματα γεωργίας και κτηνοτροφίας, με τη συμμετοχή του Βουλευτή Γεωργίας Κώστα Γιοβανόπουλου που είναι και Τομεάρχης Αγροτικών Υποθέσεων του Κινήματος και της Βουλευτή Κοζάνης Ραχήλ Μακρή, Τομεάρχη Ενέργειας και Ανάπτυξης, η οποία έχει υπό τη βουλευτική της εποπτεία όλη τη Δυτική Μακεδονία.

Πέμπτη 27 Δεκ 17.00 Ιωάννινα. Στις εκεί συναντήσεις με Πολιτευτές και τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος, μαζί με τον Τέρενς Κουίκ και τον Κώστα Γιοβανόπουλο, θα συμμετάσχει ο Βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Νταβρής, Τομεάρχης Άμυνας και Αν. Γραμματέας Συντονιστικού Δράσεων στην πορεία του Κινήματος για το Συνέδριο.

Παρασκευή 28 Δεκ 09.00 Άρτα. Συναντήσεις με φορείς, Πολιτευτές και μέλη της τοπικής Συντονιστικής, μαζί με τον Γιώργο Νταβρή, ο οποίος αναλαμβάνει υπό την κοινοβουλευτική του εποπτεία και τις Εκλογικές Περιφέρειες Άρτας, Πρέβεζας.

Παρασκευή 28 Δεκ 13.00 Πρέβεζα. Συναντήσεις με φορείς, Πολιτευτές και μέλη της τοπικής Συντονιστικής, μαζί με τον Γιώργο Νταβρή.

Σάββατο 29 Δεκ 09.00 Ιθάκη. Συνάντηση με φορείς, συνεργασία με τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής του Κινήματος και επίσκεψη στην αγορά.

Σάββατο 29 Δεκ 16.30 Κεφαλονιά. Συνάντηση Εργασίας εν’ όψει του Συνεδρίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τους Πολιτευτές και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, επίσκεψη σε φορείς για ανταλλαγή ευχών και επίσκεψη στην αγορά.

Κυριακή 30 Δεκ 20.00 Χίος. Συνάντηση Εργασίας με Πολιτευτές και τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής.

Δευτέρα 31 Δεκ. Χίος. Συναντήσεις με Αντιπεριφερειάρχη, Δήμαρχο, φορείς, αλλά και βόλτα στην αγορά για ανταλλαγή ευχών με καταστηματάρχες, εργαζόμενους και καταναλωτές. Το βράδυ ο Τέρενς Κουίκ θα παραβρεθεί στα «Καραβάκια», παραδοσιακή διαγωνιστική εκδήλωση, στο κέντρο της πόλης.

Τρίτη 01 Ιαν Χίος. Εκκλησιασμός και επίσκεψη σε Ιδρύματα.

Τετάρτη 02 Ιαν 12.00 Καρπενήσι

Τετάρτη 02 Ιαν 17.00 Λαμία

Πέμπτη 03 Ιαν - Παρασκευή 04 Ιαν. Περιοδεία στη Θεσσαλία. (Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες).

Μαζί η Αν. Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία εκτός από Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης, έχει υπό την κοινοβουλευτική της εποπτεία όλες της εκλογικές περιφέρειες της Θεσσαλίας. Στη περιοδεία θα συμμετάσχει και ο επίσης αν. Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος, Τομεάρχης Αγροτικών Υποθέσεων Κώστας Γιοβανόπουλος.

Σάββατο 05 Ιαν. Σάμος. Νέα επίσκεψη Κοινοβουλευτικού έργου.

Κυριακή 06 Ιαν. Κόρινθος για τον Αγιασμό των Υδάτων. Θα πραγματοποιηθεί επίσης σύσκεψη με Πολιτευτές και τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής του Κινήματος.

Σ.Σ.: Καθημερινά θα υπάρχει Δελτίο Τύπου, με το αναλυτικό πρόγραμμα της επομένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου