ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ


Τα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλαν στον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης και ο Παμποντιακός Σύλλογος «Η Αργώ».

Ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης έψαλε παραδοσιακά κάλαντα και μαντινάδες, χόρεψε κρητικούς χορούς με λύρες.

 Ο Παμποντιακός Σύλλογος «Η Αργώ» έψαλε κάλαντα του Πόντου με ποντιακή λύρα και νταούλι, χόρεψε τον πυρρίχιο χορό.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:

«Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2013.

Εκ μέρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, των στελεχών αλλά και των Ελλήνων πολιτών που στηρίζουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, αυτό το Κίνημα πολιτών, θέλουμε να εκφράσουμε σε όλη την Ελλάδα, την Κρήτη και τον Πόντο, που ήλθαν σήμερα να μας ευχηθούν, Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ευτυχία και Καλή Λευτεριά.

Καλή Λευτεριά γιατί αυτές τις μέρες που περνά ο τόπος μας, αυτές τις μέρες που περνούν οι ελληνικές οικογένειες είναι μέρες πρωτοφανείς, είναι μέρες που θυμίζουν μέρες πολέμου. Είναι πολλές οι οικογένειες αυτές που για πρώτη φορά μετά από χρόνια περνούν στα δύσκολα.

Εμείς τους λέμε ότι υπάρχει ελπίδα και η ελπίδα υπάρχει όσο υπάρχει λεβεντιά και όσο είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για την ελευθερία μας.

Ελπίδα μας δίνει η Γέννηση του Θεανθρώπου.

Θα παλέψουμε και θα νικήσουμε. Η Ελλάδα δεν δέχεται ούτε επιτρόπους ούτε ζυγό. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να κινητοποιηθεί ο ελληνικός λαός και να εφαρμόσει το άρθρο 120 του Συντάγματος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου