ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


Το Ηράκλειο Κρήτης επισκέφθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος. Συναντήθηκε με πολιτευτές του νομού και μέλη των συντονιστικών επιτροπών με θέμα την πορεία προς το Ιδρυτικό Συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 Περπάτησε στην αγορά της πόλης όπου μίλησε με χιλιάδες πολίτες, μέλη των παραγωγικών τάξεων, εκπροσώπους μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, παραγωγούς αγροτικών προϊόντων. 

Τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συνόδευσαν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και βουλευτής Ηρακλείου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Νότης Μαριάς, ο βουλευτής Β’ Αθηνών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βασίλης Καπερνάρος και ο διευθυντής  του γραφείου του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Βουλή Γιάννης Γιαννέλης.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:

«Από την πόλη του Ηρακλείου θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά. Οι Έλληνες περάσαμε μια δύσκολη χρονιά μέσα από το μνημόνιο, μια πολιτική που δεν βγαίνει πουθενά, μια πολιτική που οδηγεί στην ύφεση, που οδηγεί στην φτωχοποίηση των Ελλήνων, που οδήγησε σε 3.000 αυτοκτονίες, σε 1.800.000 ανέργους.

Η ελπίδα είναι μία, η απελευθέρωση της χώρας από τις δυνάμεις κατοχής. Η απελευθέρωση της χώρας θα γίνει όταν καταλάβουμε όλοι οι Έλληνες ότι αυτή τη στιγμή το Σύνταγμα καταπατείται, η δημοκρατία κινδυνεύει και είναι υποχρέωση όλων των πολιτών να εφαρμόσουμε αυτό που λέει ρητά το άρθρο 120 του Συντάγματος, ότι η προστασία και η διαφύλαξη του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων.

Οι Έλληνες μπορούμε να ζήσουμε χωρίς να έχουμε τους δανειστές, τους επικυρίαρχους, χωρίς να έχουμε αντικαταστήσει στα υπουργεία τους υπουργούς από επιτρόπους, χωρίς να παίρνουμε εντολές από την τρόικα και την κα. Μέρκελ.

Η Ελλάδα είναι η χώρα της Δημοκρατίας, η χώρα του πολιτισμού. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από εδώ, από την Κρήτη, με το Ιδρυτικό μας Συνέδριο  μετουσιωνόμαστε στο μεγαλύτερο δημοκρατικό και πατριωτικό κίνημα το οποίο θα μπορέσει να πάρει στα χέρια του την τύχη της χώρας.

Συγκρουστήκαμε από την πρώτη στιγμή με τη νέα τάξη πραγμάτων. Κάποιοι πίστευαν ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ένα κίνημα πολιτών, θα μετατραπούν σε ένα κόμμα της μεταπολίτευσης ή μάλλον σε ένα απόκομμα της μεταπολίτευσης, δήθεν κεντροδεξιό.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι η μεγάλη δημοκρατική και πατριωτική παράταξη η οποία αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες, τους Έλληνες της πατριωτικής Αριστεράς, τους Έλληνες του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ - που πίστεψαν στον Ανδρέα Παπανδρέου, όταν έλεγε ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι στον Κώστα Σημίτη που παρέδωσε τα Ίμια - τους Έλληνες της μεγάλης παράταξης του δημοκρατικού Κέντρου -  της πατριωτικής παράταξης που διέλυσαν οι συμπληγάδες της μεταπολίτευσης - τους Έλληνες της Κεντροδεξιάς που δεν πιστεύουν στην Ευρώπη της ομοσπονδίας, της καταργημένης εθνικής κυριαρχίας, αλλά στην Ευρώπη που οραματίστηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Όλοι αυτοί οι Έλληνες θα προχωρήσουμε μαζί. Όσοι θέλουν παραμάγαζα της μεταπολίτευσης μπορούν να τα κάνουν από μόνοι τους. Εμείς θα προχωρήσουμε μαζί με τον ελληνικό λαό, με πολίτες που είναι αποφασισμένοι να συγκρουστούν με τη νέα τάξη πραγμάτων». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου