ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΤΗN ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΟΙ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ, ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΞΟΥΛΙΔΟΥ


«ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ».

Τ. ΚΟΥΙΚ: «ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΦΕΚ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΠΩΣ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ»

Κ. ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: «ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ»

ΣΤ. ΞΟΥΛΙΔΟΥ: «Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ»

Συνάντηση εργασίας 2,5 ωρών είχαν σήμερα (26/12/2012) το απόγευμα στην Κατερίνη με τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ του νομού Πιερίας, οι Βουλευτές του Κινήματος Τέρενς Κουίκ, Κώστας Γιοβανόπουλος και Σταυρούλα Ξουλίδου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι Πολιτευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στα πλαίσια των δράσεων και της οργάνωσης των προσυνεδριακών εκδηλώσεων στην πορεία του Κινήματος για το ιστορικό Ιδρυτικό Συνέδριο.

Είχε προηγηθεί κοινή συνέντευξη που έδωσαν οι τρεις Βουλευτές στο τηλεοπτικό κανάλι ΔΙΟΝ TV, με οικοδεσπότη το δημοσιογράφο Ευγένιο Ολύμπιο.

Στην εκπομπή διάρκειας 90 λεπτών οι τρεις Βουλευτές απάντησαν σε ερωτήματα κυρίως Οικονομικής, Αγροτικής και Εξωτερικής πολιτικής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά και για θέματα Παιδείας.

Όπως τονίστηκε:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πιστοί στην Ιδρυτική μας Διακήρυξη βαδίζουμε προς το Συνέδριο με οδηγό μας την Εθνική μας Αντιπρόταση και η οποία γίνεται η ισχυρή Εθνική μας Πρόταση για τη διακυβέρνηση της χώρας, ενώνοντας όλους τους Έλληνες»

Γιοβανόπουλος: «Γεωργία και κτηνοτροφία πρέπει να ξαναγίνουν ισχυρή πηγή ανάπτυξης της οικονομίας μας. Πρέπει να τελειώνει μια νοοτροπία βασισμένη απλά και μόνο σε επιδοτήσεις. Χρειάζεται σύγχρονη και στοχευμένη αγροτική δράση».

Ξουλίδου: «Η Παιδεία βάλλεται από τότε που ήταν αρμόδιος Υπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου. Ακόμα και με τη Τουρκία συμφώνησε (Δόγμα Δραγώνα) για να απαλειφθούν τεκμηριωμένα στοιχεία από τα σχολικά βιβλία της Ιστορίας, προκειμένου να μην ενοχλείται η Άγκυρα. Αλλά και σήμερα, η μνημονιακή συγκυβέρνηση εξαπολύει επίθεση στα ελληνικά σχολεία της Ομογένειας. Τα κλείνει αφανίζοντας τους δασκάλους».

Κουίκ: «Η χώρα δεν μπορεί να διοικείται με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου. Έχει καταλυθεί η δημοκρατική λειτουργία του κράτους. Με το ΦΕΚ 240 οι μνημονιακοί συγκυβερνωντες παρέδωσαν την απόλυτη εθνική κυριαρχία της χώρας. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, από τον Πρόεδρο Πάνο Καμμένο από του βήματος της Βουλής, αλλά και όλοι οι Βουλευτές μας, σε κάθε ευκαιρία και προς όλες τις κατευθύνσεις, καταγγέλλουμε και το ΦΕΚ και την απολυταρχική διαδικασία.

Εγώ προσωπικά, μάλιστα, θέτω και ένα ακόμα θέμα. Ότι όλη αυτή την άκρατη αυθαιρεσία, αυτές τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις, από το πρώτο Μνημόνιο, μέχρι και το μπαράζ των ΠΝΠ, επικυρώνει με τις υπογραφές του σε Προεδρικά Διατάγματα και ΦΕΚ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

Απόψε και οι τρεις Βουλευτές συναντώνται στη Βέροια με τους Πολιτευτές και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Ημαθίας.

Πριν τη συνάντηση και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος Τέρενς Κουίκ, δήλωσε:

«Για μια ακόμη φορά διαπίστωσα σήμερα, αυτό που δήλωσα και στην Κέρκυρα και σε όλη τη Θράκη, αλλά και στη Λέσβο που ήταν οι προηγούμενοι σταθμοί των επισκέψεών μου σε όλη την Ελλάδα εν’ όψει Συνεδρίου.

Κάθε μέρα, το τελευταίο δεκαήμερο, καταγράφονται και νέες προσχωρήσεις στις τάξεις του Κινήματος.

Αυτό θα είναι ακόμα πιο ορατό όσο η Κοινοβουλευτική Ομάδα των 18, οι Πολιτευτές και τα μέλη της Συντονιστικής επιβεβαιώνουμε στην κάθε Ελληνίδα και στον κάθε Έλληνα ότι τιμούμε τις προεκλογικές μας υποσχέσεις και βαδίζουμε για να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας, με πίστη στην Ιδρυτική μας Διακήρυξη και με απόλυτη προσήλωση στις αρχές της Εθνικής Αντιπρότασης».

Αύριο Πέμπτη, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και ο Αν. Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Κώστας Γιοβανόπουλος θα επισκεφθούν την αγορά της Βέροιας για να συνομιλήσουν με καταστηματάρχες, εργαζόμενους και καταναλωτές, όπως επίσης θα έχουν συνάντηση και με τους τρίτεκνους της περιοχής.

Στις 12 το μεσημέρι θα φτάσουν στα Γρεβενά, όπου μαζί με τη Βουλευτή Κοζάνης Ραχήλ Μακρή, η οποία έχει την κοινοβουλευτική εποπτεία όλης της Δυτικής Μακεδονίας, θα έχουν ευρεία σύσκεψη στα γραφεία του εκεί  Αγροτικού Συνεταιρισμού με αγρότες και κτηνοτρόφους των Γρεβενών.

Η συνάντηση αυτή γίνεται σε εκπλήρωση υπόσχεσης του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ πριν από 38 μέρες, όταν είχε περιοδεύσει πάλι στα Γρεβενά, ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα προκαλέσουν σύσκεψη για την αγροτοκτηνοτροφία, την οποία είχαν ζητήσει συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι του κλάδου.

Το απόγευμα στις 17:00 o Τέρενς Κουίκ και ο Κώστας Γιοβανόπουλος θα φτάσουν στα Ιωάννινα, όπου μαζί με το Βουλευτή Αχαΐας του Κινήματος Γιώργο Νταβρή ο οποίος έχει την κοινοβουλευτική εποπτεία της Ηπείρου,  θα συναντηθούν με φορείς του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου της πόλης.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούν την αγορά και αργότερα θα πραγματοποιήσουν συνάντηση εργασίας με τους Πολιτευτές και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του νομού, για να συζητήσουν οργανωτικά θέματα εν’ όψει των προσυνεδριακών εκδηλώσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου