ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΚΑΙ ΛΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΑΥΡΙΟ Η ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Ολοκληρώθηκε απόψε η επίσκεψη του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ σε Καρπενήσι και Λαμία, στα πλαίσια της προσυνεδριακής περιοδείας του σε 16 νομούς της χώρας.

 Στο Καρπενήσι, επισκέφθηκε τα καινούρια γραφεία του Κινήματος και με την παρουσία του Πολιτευτή Ευρυτανίας Κωνσταντίνου Μπακόλα, μελών της τοπικής Συντονιστικής και μελών της νεολαίας του Κινήματος, έκοψε τη βασιλόπιτα, με το φλουρί να πέφτει στο κομμάτι που αντιστοιχούσε στον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο.

Προηγουμένως, ο Τέρενς Κουίκ περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους του Καρπενησίου μιλώντας με τον κόσμο με τον οποίο αντήλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά, ενώ υπήρχε και συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης ο οποίος και του ανέφερε ότι το 2012 έκλεισαν 20 καταστήματα, μεγάλος αριθμός σε σχέση με το μέγεθος του Καρπενησίου.

Νωρίς το πρωί, με την άφιξή του στο Καρπενήσι, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ άφησε μερικά λουλούδια στον τάφο του Παύλου Μπακογιάννη επάνω στον οποίο είναι χαραγμένη η φράση:

«Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα».

Αναχωρώντας από το Καρπενήσι και αφού επισκέφθηκε και την Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας, ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση στα τοπικά ΜΜΕ:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μεγαλώνουμε και στην Ευρυτανία. Με την προσωπική φροντίδα του Πολιτευτή μας Κωνσταντίνου Μπακόλα και με τη συνεισφορά των μελών της τοπικής Συντονιστικής, αποκτήσαμε και εδώ τα γραφεία του Κινήματος, τα οποία μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα εγκαινιάσει ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος.

Το Δήμαρχο Κωνσταντίνο Μπακογιάννη δεν μπόρεσα αυτή τη φορά να τον δω, γιατί έλειπε εκτός νομού, αλλά μιλήσαμε στο τηλέφωνο και τον διαβεβαίωσα ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα προωθήσουν κοινοβουλευτικά όλα εκείνα τα ζητήματα που χρειάζονται λύσεις για να βοηθηθεί η ανάπτυξη μιας πόλης και ενός νομού, που δεν ήταν πάντα στις προτεραιότητες των αθηνοκεντρικών κυβερνήσεων.

Προσωπικά, έχω πάντα ως οδηγό μου αυτό το οποίο έλεγε ο αείμνηστος Παύλος Μπακογιάννης, ότι: «Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα».

Αυτό ισχύει τώρα, ακόμα περισσότερο, που παλεύω μέσα από τις τάξεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, για τις λύσεις που μπορεί να επιτύχει η Ελλάδα για τη σωτηρία της, φυσικά έξω από τα Μνημόνια και τις τοκογλυφικές δανειακές συμβάσεις».

Στη συνέχεια ο Τέρενς Κουίκ κατευθύνθηκε στο νομό Φθιώτιδας, με πρώτη στάση το χωριό Κωσταλέξι όπου μαζί με τον Πολιτευτή Θεόδωρο Χειμάρα είχε μία πολύ ανθρώπινη συνάντηση με Προέδρους τοπικών Συμβουλίων από το Κωσταλέξι και τα γύρω χωριά.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος υποσχέθηκε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Φθιώτιδας θα στηρίξουν όλες τις πολιτιστικές δραστηριότητες τις οποίες διοργανώνει κάθε χρόνο αυτό το πανέμορφο χωριό των 300 κατοίκων.

Το απόγευμα, ο Τέρενς Κουίκ μαζί με τους Πολιτευτές Θεόδωρο Χειμάρα, Θανάση Γαλάτη και Γιώργο Χριστόπουλο, τον Πρόεδρο της Συντονιστικής Νίκο Καλτσά και μέλη της Συντονιστικής, επισκέφθηκε το Μητροπολίτη Φθιώτιδας κκ. Νικόλαο.

Το βράδυ έγινε πολύωρη σύσκεψη Πολιτευτών και Συντονιστών του Κινήματος με τον Τέρενς Κουίκ, όπου συζητήθηκαν και θέματα κοινοβουλευτικού ενδιαφέροντος, αλλά και θέματα εν’ όψει της προσυνεδριακής εκδήλωσης, τον επόμενο μήνα, στη Λαμία, με θεματολογία την Ανάπτυξη και τον Ανταγωνισμό.

Αύριο Πέμπτη, αρχίζει η διήμερη περιοδεία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ στη Θεσσαλία, με τη συμμετοχή της Αν. Γραμματέως της Κ.Ο., Βουλευτή Μαγνησίας Μαρίνας Χρυσοβελώνη, του Αν. της Συντονιστικής Δράσεων, Τομεάρχη Άμυνας και Βουλευτή Αχαΐας Γιώργο Νταβρή, της Τομεάρχη Ενέργειας και Ανάπτυξης Βουλευτή Κοζάνης Ραχήλ Μακρή και όλων των τοπικών Πολιτευτών και μελών των Συντονιστικών Επιτροπών.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου
Καρδίτσα

10.15 Δήμαρχος
10.45 Εργαζόμενοι ΟΤΑ
11.15 Εμπορικό Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Καρδίτσας
12.00 ΕΑΣ Καρδίτσας – Δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ
12.30 Συνάντηση με τα μέλη της Συντονιστικής και τους υποψήφιους Βουλευτές στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ
13.30 Αστυνομία

Αναχώρηση για Τρίκαλα

Τρίκαλα

Άφιξη 14:15

14.30 Συνάντηση με υποψηφίους και Συντονιστική στο Ξενοδοχείο Αχίλλειο
16.30 Επίσκεψη Καλαμπάκα συνάντηση με Σύλλογο ξενοδόχων- Ενοικιαζόμενων δωματίων και Εστιατόρων
17.30 Δήμαρχος Δήμου Τρικκαίων  Λάππας Χρήστος
18.00 Εργαζόμενοι ΟΤΑ και Συμβασιούχοι - Δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ
18.30 ΕΑΣ

 Λάρισα – Πέμπτη βράδυ

21.00 Συνάντηση με Δ.Σ. Επιμελητηρίου και παραγωγικούς φορείς
22.00 Συνάντηση με Συντονιστική και Υποψηφίου Βουλευτές Λάρισας

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου

Λάρισα

9.30 Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Λάρισας
10.00 Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός
10.30 Δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης
11.00 Εργαζόμενοι ΟΤΑ
11.15 Συνέντευξη Τύπου στα Γραφεία του Κινήματος

Μαγνησία

12.30  Αλμυρός – Λαϊκή Αγορά
13.00  Δήμαρχος Αλμυρού
14.00  Στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο Βόλο συνάντηση με Δ.Σ της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Μαγνησίας και στη συνέχεια με τους Πολιτευτές και τα μέλη της Συντονιστικής του Κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου