ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


Το Σάββατο 23-2-2013 θα πραγματοποιηθεί το Προσυνέδριο του Κινήματος    των Ανεξάρτητων Ελλήνων με κεντρικό θέμα :
    ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ- ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
στο Εργατικό Κέντρο Φθ/δας στη Λαμία από τις 10:00 π.μ., ενώ η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, θα δοθεί ενωρίτερα στις 9:30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου.
Προεδρεύοντος του αρχηγού του Κινήματος κου Πάνου Καμμένου, οι κύριοι εισηγητές μεταξύ των Βουλευτών του Κινήματος που θα παρευρεθούν, θα είναι : ο κος Τέρενς-Νικόλαος Κουίκ Βουλευτής Επικρατείας, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος και υπεύθυνος Βουλευτής για το Νομό Φθ/δας, η Βουλευτής Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή, υπεύθυνη τομέα  Ανάπτυξης-Υποδομών-Μεταφορών και Δικτύων.
Το Προσυνέδριο του Κινήματος, πραγματοποιείται, στο πλαίσιο της σύνταξης της Εθνικής Πρότασης που θα υιοθετηθεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και με σκοπό τη διαμόρφωση κυβερνητικής πολιτικής.
Τα μέλη της Σ.Ε. Φθ/δας και οι πολιτευτές του Κινήματος καλούν στο βήμα του Προσυνεδρίου, όλους τους κοινωνικούς εταίρους του Νομού, αλλά και όλη την κοινωνία της Φθ/δας ώστε να καταγραφούν προβλήματα και προτάσεις που θα συζητηθούν στο τελικό Συνέδριο του Κινήματος και θα συμβάλουν αποφασιστικά στη διαμόρφωση ενός αντιμνημονιακού πατριωτικού, δημοκρατικού προγράμματος.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου