ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ


Η υπεύθυνη του τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Σταυρούλα Ξουλίδου εξέφρασε τα βαθιά συλλυπητήρια της προς τις οικογένειες των δυο φοιτητών που έχασαν τη ζωή τους στη Λάρισα από αναθυμιάσεις από αυτοσχέδιο μαγκάλι που είχαν ανάψει για να ζεσταθούν, γιατί δεν είχαν λεφτά για πετρέλαιο.

Ανείπωτο πόνο έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία αυτή τραγωδία.

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον θάνατό τους και δηλώνουμε την ειλικρινή μας συμπαράσταση. Συμμεριζόμαστε τον πόνο της οικογένειάς τους, μια τέτοια άδικη απώλεια προκαλεί ανείπωτο πόνο.

Παράλληλα ευχόμαστε ταχύτατη ανάρρωση στους τρεις νεαρούς που νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Η Βουλευτής Σταυρούλα Ξουλίδου για το τραγικό γεγονός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αυτή η μνημονιακή Κυβέρνηση ήταν συνεργός στον άδικο χαμό των δύο νέων. Αν η Κυβέρνηση συνεχίσει την πολιτική αυτή σίγουρα θα θρηνήσουμε και άλλα θύματα. Κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη για τους θανάτους και τις αυτοκτονίες από την οικονομική εξαθλίωση του Ελληνικού λαού και τη στέρησή του από βασικά δικαιώματα και υπηρεσίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου