ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή, με τα σωματεία των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον κ. Καμμένο για την καθυστέρηση δεδουλευμένων, καθώς επίσης και για την κωλυσιεργία από την πλευρά του υπουργείου Οικονομικών να ορίσει νέα διοίκηση στην εταιρεία.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Πάνος Καμμένος δήλωσε τα εξής:

«Η στάση του υπουργείου Οικονομικών να μην ορίζει διοίκηση ώστε να προχωρήσει η λειτουργία του εργοστασίου και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας, την ίδια στιγμή που υπάρχουν παραγγελίες αρκετών εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων όπως τα βλήματα 5,56 από τις ΗΠΑ και τα βλήματα APACHI 30 χιλιοστών, προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά στα οποία πρέπει να απαντήσει τώρα η κυβέρνηση.

Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα προέκυψαν από τη συγχώνευση της ΕΒΟ και της ΠΥΡΚΑΛ και βάσει του ιδρυτικού τους νόμου υπηρετούν την εθνική άμυνα και την ασφάλεια της χώρας.

Τα παιχνίδια με την εθνική άμυνα και την ασφάλεια της χώρας είναι επικίνδυνα για την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου