ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ 1η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Μ. Χρυσοβελώνη: «Μονόδρομος η αλλαγή στη χώρα και η απαλλαγή της πατρίδας από τη δουλεία του Μνημονίου»
  
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του 1ου Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και την εκλογή των νέων κομματικών οργάνων του Κινήματος, η αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να συγχαρώ τον Σπύρο Γαληνό για την εκλογή του στη θέση του Γραμματέα του Κινήματός μας και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Με την σημερινή 1η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ξεκινήσαμε δυναμικά την νέα - κομματική πλέον - ζωή και δράση του Κινήματος.

Όλες οι κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες είναι ευνοϊκές για μας. Η φθίνουσα πορεία των κομμάτων του Μνημονίου και η προϊούσα απαξίωση της νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας ανοίγουν για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ νέους δρόμους. Ταυτόχρονα όμως οι προσδοκίες της Ελληνικής κοινωνίας για άρση των σημερινών αδιεξόδων μεγαλώνουν συνεχώς.

Για αυτόν τον λόγο το οφείλουμε στην πατρίδα και στους Έλληνες να προβάλουμε συστηματικά και συντεταγμένα - ως κόμμα πλέον - το κυβερνητικό πρόγραμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Αυτή ακριβώς η Εθνική Πρόταση μπορεί να οδηγήσει στην επανάκτηση της Εθνικής Αξιοπρέπειας. Στην αυτοτροφοδοτούμενη οικονομική ανάπτυξη, σε θέσεις εργασίας από Έλληνες για Έλληνες και σ’ ένα Κράτος Πρόνοιας που θα φροντίζει όλους όσους έχουν ανάγκη.

Αυτούς τους στόχους καλείται να υπηρετήσει ο νέος κομματικός οργανισμός που θεμελιώσαμε σήμερα. Πιστεύω βαθιά, μαζί με κάθε μέλος του Κινήματος, ότι θα πετύχουμε στην υψηλή αποστολή που μας ανέθεσε η Ελληνική κοινωνία.

Γιατί η επιτυχία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έχει καταστεί μονόδρομος στην πορεία αλλαγής της χώρας και απαλλαγής της πατρίδας μας από τη δουλεία του Μνημονίου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου