ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ

Η ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΣΟΥ
  
Μετά την παρουσία της στην Κάσο, για τις εκδηλώσεις της 189ης Επετείου του Ολοκαυτώματος της Κάσου, η Μίκα Ιατρίδη επισκέφθηκε το Σάββατο 8 Ιουνίου, και την Κάρπαθο, όπου και είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με πολλούς από τους συμπατριώτες της.

Στις συνομιλίες τους με τη βουλευτή Δωδεκανήσου, οι Καρπάθιοι είχαν την ευκαιρία να της εκφράσουν την αγωνία τους, για το γεγονός ότι κανένα από τα βασικά προβλήματα του νησιού δεν έχουν λυθεί και να τονίσουν, ότι ποτέ άλλοτε δεν αισθάνονταν τόσο απομακρυσμένοι και αποκομμένοι.

Η Μίκα Ιατρίδη, με τη σειρά της, τους ενημέρωσε για τις παρεμβάσεις της σχετικά με το ακτοπλοϊκό, την υγεία, την κατάργηση των υπηρεσιών και σημείωσε πως «όλοι οι νησιώτες θα κάνουμε το παν, για να παραμείνουμε στον τόπο μας, παρά τις αντιξοότητες και τις παράλογες αποφάσεις της συγκυβέρνησης».

Το ίδιο βράδυ, αναχώρησε για την Αθήνα και την Κυριακή το πρωί συμμετείχε στις αντίστοιχες εκδηλώσεις για το ολοκαύτωμα της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς και του Συλλόγου των εν Ελλάδι Κασίων που πραγματοποιήθηκαν στον Πειραιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου