ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ

«ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΕΤΑ Ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ»

Σχολιάζοντας δημοσίευμα της ιστοσελίδας του «Βήματος» με τίτλο «Ιπτάμενος Σαμαράς» που εμφανίζει τον Πρωθυπουργό της χώρας να χρησιμοποιεί κρατικό αεροσκάφος (Εμπραέρ) για να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για το προσυνέδριο της ΝΔ, η αναπλ. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αν το δημοσίευμα αληθεύει τότε αυτό σημαίνει πως ο κ. Σαμαράς βρίσκεται εκτός ελληνικής πραγματικότητας. Δεν μπορεί άνθρωπος που ζει στην καθημαγμένη Ελλάδα του Μνημονίου να συμπεριφέρεται σαν Τεξανός εκατομμυριούχος!

Στο κάτω-κάτω της γραφής κανένας Πρωθυπουργός δεν δικαιούται να κάνει κάτι τέτοιο με λεφτά του Ελληνικού λαού. Για τον Ελληνικό λαό δεν είναι προτεραιότητα να «προλάβει να μιλήσει» στην κομματική του εκδήλωση ο κ. Σαμαράς! Προτεραιότητα είναι η έξοδος της χώρας από το Μνημόνιο και το σταμάτημα της λεηλασίας του δημόσιου πλούτου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου