ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Τη Χώρα της Σκοπέλου, τη Γλώσσα της Σκοπέλου και την Αλόννησο επισκέφθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος κατά τη δεύτερη μέρα της περιοδείας του στη Μαγνησία.

Στη Σκόπελο ο Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον δήμαρχο Σκοπέλου κ. Γιώργο Μιχελή και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και με εκπροσώπους επαγγελματικών και παραγωγικών φορέων του νησιού. Συναντήθηκε επίσης με τον Λιμενάρχη Σκοπέλου.

Στην Αλόννησο ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αλοννήσου κ. Πέτρο Βαφίνη, τον Λιμενάρχη Αλοννήσου και με εκπροσώπους επαγγελματικών και παραγωγικών φορέων, ενώ επισκέφθηκε και τον πυροσβεστικό σταθμό του νησιού.

Τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο συνόδευσε η Αναπλ. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:

«Την ίδια ώρα που αποδεικνύεται πλέον από τους πρωταγωνιστές που μας έβαλαν στο μνημόνιο ότι όλο αυτό έγινε προκειμένου να σωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες, την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργός της χώρας από τη Φινλανδία θέλει να παραδώσει και τον ελληνικό ορυκτό πλούτο στη λεγόμενη ευρωπαϊκή οικογένεια. Εδώ γεννιέται ένα μεγάλο ερώτημα, ποιος θα προφυλάξει τα ελληνικά σύνορα; Η ανύπαρκτη ευρωπαϊκή άμυνα; Η άποψή μας και η ξεκάθαρη θέση μας είναι να σταματήσει τώρα το ξεπούλημα της χώρας, το ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου της χώρας και το ξεπούλημα της ελληνικής οικονομίας και της ελληνικής περιουσίας, της δημόσιας και της ιδιωτικής, να φύγουν η ξένη τρόικα και οι υπάλληλοί της, της κυβέρνησης.

Σχετικά με την επίσκεψη στη Μαγνησία, είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα και την κ. Χρυσοβελώνη, τη βουλευτή μας της Μαγνησίας, που πραγματοποιήσαμε την υπόσχεσή μας να επισκεφθούμε τον Αλμυρό, τη Σκόπελο, τη Γλώσσα και την Αλόννησο, τα νησιά τα οποία μέχρι πριν από λίγο καιρό θεωρούνταν στεριά, χωρίς να απολαμβάνουν τα προνόμια της νησιωτικότητας που προβλέπει το άρθρο 101 του Συντάγματος, νησιά τα οποία έχουν ιδιαίτερα προβλήματα λόγω της απουσίας του κράτους - δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει γιατρός στο αγροτικό ιατρείο της Γλώσσας - νησιά τα οποία αποτελούν το κόσμημα της Ελλάδας για τον ελληνικό τουρισμό, με τους πολίτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα είμαστε απόντες από τα νησιά, θα είμαστε παρόντες και στη Σκιάθο και στη Σκόπελο και στην Αλόννησο, όπως και σε όλα τα νησιά της Ελλάδας, του Αιγαίου και της Ιονίου Πελάγους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου