ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ – ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

«ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ»
  
Σε επίκαιρη ερώτησή μου σχετικά με την υπαγωγή στο πρόγραμμα για αναδιάρθρωση και βιωσιμότητα του ιστορικού εκδοτικού συγκροτήματος «Μακεδονία» ανέπτυξα πλήρως το θέμα της διαδικασίας που ακολουθήθηκε προσωπικά από τον κ. Μηταράκη.

Επέστησα την προσοχή του ότι η υπαγωγή στο πρόγραμμα εγκρίθηκε αρχικά από τον ίδιο και στη συνέχεια παραπέμφθηκε προς έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζήτησε, πριν ελέγξει το αίτημα, να δεσμευτεί η Ελληνική κυβέρνηση ότι αν εγκριθεί, θα υλοποιήσει το πρόγραμμα αυτό.

Ο κ. Μηταράκης προσωπικά δεσμεύτηκε εγγράφως, ότι η Ελληνική κυβέρνηση θα υλοποιήσει το πρόγραμμα.

Όταν όμως εγκρίθηκε το πρόγραμμα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο κ. Μηταράκης ζήτησε τη γνωμοδότηση από την Ολομέλεια του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για το αν είναι νόμιμο ή όχι αυτό το πρόγραμμα, το οποίο επαναλαμβάνω πως ο ίδιος είχε εγκρίνει προηγουμένως και είχε δεσμευτεί ότι θα υλοποιήσει.

Με τον τρόπο αυτό σκόπιμα έριξε στις καλένδες και οδηγεί στο βέβαιο κλείσιμο του ιστορικού συγκροτήματος «Μακεδονία», εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του κ. Σόρος και των ξένων δανειστών μας.

Γιατί τον Ιούλιο προβλέπεται ότι θα ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας μας.

Το όνομα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την εδαφική ακεραιότητα της Μακεδονίας μας, την μακραίωνα Ιστορία της και το λαμπρό πολιτισμό της.

Κατέστησα σαφές στην Ελληνική κυβέρνηση, ότι θα βρει απέναντί της τον απανταχού Ελληνισμό, σε οποιαδήποτε προσπάθεια τους να «εξαφανίσουν» τη Μακεδονία.

Όπως δε έχουν καταργήσει defacto τις διατάξεις του Ελληνικού Συντάγματος, που κατοχυρώνουν όλα τα δικαιώματα του Ελληνικού λαού, κατά τον ίδιο τρόπο έχει ήδη καταργηθεί defacto και το άρθρο 86 του Συντάγματος, που εξασφαλίζει την ατιμωρησία Υπουργών και Υφυπουργών.


Γι’ αυτό θα λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη – όπως λογοδοτεί ο κάθε Έλληνας πολίτης - ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου