ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

«Νέες προσλήψεις μετακλητών την ώρα που η συγκυβέρνηση απολύει χιλιάδες»
  
«Η συγκυβέρνηση προσπαθεί φιλότιμα να σπάσει το φράγμα των 2.000 μετακλητών στο Δημόσιο. Πέρα από τις αθρόες προσλήψεις συνεργατών στα νέα υπουργικά γραφεία ο ανασχηματισμός είχε μια ακόμα παρενέργεια.

Ο κ. Αβραμόπουλος μετακινήθηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και αμέσως προχώρησε στην σύσταση νέας Γενικής Γραμματείας Αμυντικών Υποθέσεων της οποίας θα προΐσταται μετακλητός υπάλληλος. Μια θέση καλοπληρωμένη που θα καταλάβει ο διαχρονικός «πιστός φίλος» του κ. Καλογερόπουλος. Έχουμε άλλωστε ξαναδεί το ίδιο έργο και σε άλλα υπουργεία όπου θήτευσαν μαζί.

Αυτό που δεν έχουμε ξαναδεί είναι την εγκατάσταση μιας ολόκληρης «ποδοσφαιρικής ομάδας» από μετακλητούς στο υπουργείο Εργασίας. Ο κ. Βρούτσης αποφάσισε να δημιουργήσει με το πολυνομοσχέδιο μια νέα 11άδα μετακλητών υπαλλήλων για να εισπράττουν ασφαλιστικές εισφορές.


Το ότι όλοι οι παραπάνω θα εισπράττουν είναι το μόνο βέβαιο. Αβέβαια όμως κρίνεται πλέον η τύχη μιας κυβέρνησης που προσπαθεί να αγγίξει το όριο των 2.000 διορισμένων από το παράθυρο φίλων της, την ώρα που οδηγεί στην απόλυση χιλιάδες σχολικούς φύλακες και εκπαιδευτικούς. Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου