ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


      Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 13/04/2013 στην Αθήνα το Ιδρυτικό Συνέδριο της Νεολαίας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Πρόεδρος της Νεολαίας εξελέγη η Μανταλένα Παπαδοπούλου και Γραμματέας της Εκτελεστικής Επιτροπής εξελέγη ο Ανέστης Χατζηθεοδοσίου.
Το Συνέδριο υπερψήφισε ομόφωνα και παμψηφεί το Καταστατικό και εξέλεξε την Εκτελεστική Επιτροπή η οποία αποτελείται από 80 μέλη. Επίσης εξέλεξε τους συνέδρους που θα εκπροσωπήσουν τη Νεολαία στο Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος. Μεταξύ των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Νεολαίας του κινήματος βρίσκεται και η Ροζάνα Δημητράτζου, μέλος της νεολαίας Φθιώτιδας και εκπρόσωπός της πλέον στην κεντρική διοίκηση του κινήματος στη νεολαία.
Η δήλωση της προέδρου Μανταλένας Παπαδοπούλου ήταν η εξής:
«Πραγματοποιήθηκε σήμερα σε πανηγυρικό κλίμα και με συμμετοχή από όλη την Ελλάδα το Ιδρυτικό μας Συνέδριο, μετά από προσπάθεια λίγων μηνών να οργανωθούμε σε κάθε νομό και κάθε περιφέρεια της Ελλάδας. Αποτελεί κοινή μας αφετηρία για τη δημιουργία μιας νεολαίας με πολιτικές παρεμβάσεις και κοινωνικό έργο. Μιας νεολαίας που ήρθε να ανατρέψει όσους επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία και βάλλουν την κοινωνική συνοχή. Είναι τιμή για εμένα που εξελέγην επικεφαλής μιας τέτοιας νεολαίας, άφθαρτης, αγνής με σαφή προσανατολισμό και στόχους. Όλοι ενωμένοι, ξεκινάμε μαζί!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου