ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΠΕΤΣΩΝ «ΑΡΜΑΤΑ 2012»


Ο Βουλευτής Παναγιώτης Μελάς, παρέστη το Σαββατοκύριακο (8-9/9-2012) στις εορταστικές εκδηλώσεις των Σπετσών «ΑΡΜΑΤΑ 2012», κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  και δήλωσε:

«Οι Σπετσιώτες γιόρτασαν και φέτος με το Φεστιβάλ της ΑΡΜΑΤΑΣ την ιστορική διαδρομή τους, τον αγώνα που έδωσαν για τις Σπέτσες, για την Ελλάδα.

Οι Σπετσιώτες έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Επανάσταση του 1821. Ο Σπετσιώτικος στόλος, αποτελούμενος από εμπορικά πλοία Σπετσιωτών, πήρε μέρος σε μεγάλο αριθμό ναυμαχιών, όπως της Αρμάτας την  8η Σεπτεμβρίου 1822.

Αυτές οι ιστορικές στιγμές, πρέπει να εορτάζονται, για να μεταλαμπαδεύεται στη μνήμη των νέων παιδιών η ιστορία μας, οι αγώνες που έδωσαν οι πρόγονοί μας για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι και υπερήφανοι. Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να διδάσκονται οι νεότεροι.

Παίρνοντας παράδειγμα από τα ιστορικά αυτά γεγονότα, επιβάλλεται να λειτουργήσουμε και σήμερα, τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διερχόμεθα, με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, βάζοντας πάνω από όλα την Ελλάδα, τον περήφανο Ελληνικό λαό, ο οποίος σήμερα καταπιέζεται και δοκιμάζεται.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου