ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ


Στην ακριτική περιοχή της Φλώρινας, το Γραφείο Ασφάλισης Προσωπικού (ΓΑΠ) Φλώρινας του ΤΑΠ-ΔΕΗ του ΤΑΥΤΕΚΩ, παραμένει χωρίς ιατρικό προσωπικό ως συνέπεια της εγκληματικής πολιτικής που ακολουθείται στο χώρο της υγείας.

Οι περίπου 4.000 έμμεσα και άμεσα ασφαλισμένοι του ΓΑΠ Φλώρινας, στην οποιαδήποτε ανάγκη τους για παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, είναι αναγκασμένοι να μεταβούν στην Πτολεμαΐδα καλύπτοντας μια απόσταση 50 και πλέον χιλιομέτρων, προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Σε μία περιοχή που οι κλιματολογικές συνθήκες την περίοδο του χειμώνα συνηθίζουν να είναι ακραίες, μια τέτοια μετακίνηση, σε πολλές περιπτώσεις, κρίνεται από επικίνδυνη έως ανέφικτη. Σε συνδυασμό πάντοτε και με την οικονομική επιβάρυνση που προκαλεί στον τοπικό πληθυσμό η αυξημένη τιμή των καυσίμων.

Σε μία τόσο ευαίσθητη περιοχή της Ελλάδος ο Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, οφείλει και πρέπει να δώσει άμεσα λύση σε ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί χιλιάδες Έλληνες πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου