ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ


Με αφορμή τις συνεχιζόμενες προκλητικές δηλώσεις στελεχών των κομμάτων της Συγκυβέρνησης πως «η Τρόικα ζητά αίμα» των εργαζομένων στο Δημόσιο, η Βουλευτής Μαγνησίας και υπεύθυνη του τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης Διοικητικής Μεταρρύθμισης - Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το σήριαλ με τις δήθεν «επαπειλούμενες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων» συνεχίζεται με πλήθος διαρροών από την Συγκυβέρνηση και με την διάδοση αντικρουόμενων «πληροφοριών» από συγκεκριμένα φερέφωνα. Όλη τους η  προσπάθεια εστιάζεται στο να πείσουν την κοινή γνώμη ότι κάνουν δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση με την Τρόικα για να μπορέσουν στη συνέχεια να πανηγυρίσουν την «μεγάλη νίκη» της Συγκυβέρνησης, η οποία με την «σωτήρια» παρέμβαση της θα έχει καταφέρει να αποτρέψει τις απολύσεις. 
Η Συγκυβέρνηση βέβαια γνωρίζει εδώ και καιρό το περιεχόμενο της έκθεσης της Τρόικα, την οποία αποκάλυψε η «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» στις 17-7-2012 με τίτλο «Τρόικα: Ναι σε λιγότερο δημόσιο χωρίς απολύσεις» και υπέρτιτλο «εφικτός ο στόχος περικοπής 140.000 θέσεων εργασίας στην τριετία».
Παρ’ όλα αυτά η Συγκυβέρνηση συνεχίζει να παίζει θέατρο σκιαμαχώντας. Όλοι αυτοί οι θεατρινισμοί εντάσσονται σε ένα συντονισμένο σχέδιο παραπληροφόρησης και εκφοβισμού εκ μέρους της Συγκυβέρνησης η οποία απειλεί με απολύσεις τους δημοσίους υπαλλήλους προκειμένου να μην εξεγερθούν κατά των νέων μειώσεων μισθών που πρόκειται να τους επιβάλει μαζί με την Τρόικα.
Ο κ. Σαμαράς όσα γκολ και να βάλει σε άδειο τέρμα, ας γνωρίζει πως δεν μπορεί να μηδενίσει τα αυτογκόλ που έχει ήδη σημειώσει σε βάρος της Ελλάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου