ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ


Τιμώντας την μνήμη των Ελλήνων αγωνιστών που έπεσαν στις 17 Αυγούστου 1944 στο Μπλόκο της Κοκκινιάς, από τα ναζιστικά κατοχικά στρατεύματα και τους ντόπιους προδότες συνεργάτες τους, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συμμετείχαν στις επετειακές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Νίκαιας-Ρέντη την προηγούμενη βδομάδα.
Συγκεκριμένα αντιπροσωπεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τον αναπληρωτή γραμματέα του κινήματος Γιώργο Αναγνωστάκο, την Συντονιστική Επιτροπή Β’ Πειραιά, παρέστησαν στις εκδηλώσεις, ενώ οι πολιτευτές Νίκος Αντωναράκης και Χριστίνα Ντούβαλη κατέθεσαν στεφάνι στο χώρο του ενθυμήματος στην Πλατεία 17ης  Αυγούστου 1944 (Οσίας Ξένης) μαζί με άλλους φορείς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έλαμψαν με την απουσία τους από τις εκδηλώσεις αυτές, οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και των κομμάτων της συγκυβέρνησης.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στα πλαίσια των εκδηλώσεων Μνήμης για το Μπλόκο της Κοκκινιάς έχουν εντάξει στις δραστηριότητες Κοινωνικής Παρέμβασης και άλλες εξειδικευμένες δράσεις στη Β’ Πειραιά.

 Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, σταθερά προσανατολισμένοι στην προάσπιση, των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, της λαϊκής κυριαρχίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της περιφρούρησης της εθνικής ενότητας σε πλαίσιο δημοκρατικό, πατριωτικό, αντιμνημονιακό, πιστοί στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης θα συνεχίσουν να πρωτοστατούν στην αντίσταση απέναντι στους σχεδιασμούς, τις πολιτικές και τις νεοκατοχικές πρακτικές που έφεραν το ΔΝΤ στη χώρα μας, και τα Μνημόνια στη ζωή των Ελλήνων πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου