ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΙΘΑΚΗΣΙΑΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


«Η ΙΘΑΚΗ ΒΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΕΡΗΜΩΣΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΘΑΚΙΟΥΣ»

Στην Ιθάκη βρίσκεται από απόψε ο Βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ .

Μαζί με όλους τους Πολιτευτές και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της Εκλογικής Περιφέρειας Κεφαλονιάς-Ιθάκης, την οποία έχει υπό τη βουλευτική του εποπτεία, ο Τέρενς Κουίκ θα δώσει το παρόν του στην αυριανή, Τρίτη 20 Νοεμβρίου, Γενική Πανιθακησιακή Διαμαρτυρία για την ερήμωση του νησιού, που θα γίνει στις 11:00 το πρωί στην κεντρική πλατεία Ιθάκης, στο Βαθύ.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος Κεφαλονιάς-Ιθάκης:

 «Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συμπαρίστανται στο δίκαιο αγώνα των Θιακιών και συμπορεύονται μαζί τους. Θεωρούμε επιβεβλημένο όλοι από κοινού, με όλα τα μέσα που διαθέτουμε και από τη θέση ευθύνης μας ο καθένας, να θέσουμε φραγμό στις ενέργειες που αποσκοπούν στην υποβάθμιση, απομόνωση και ερήμωση του νησιού της Ιθάκης».

Στα πλαίσια της έκτακτης αυτής επίσκεψης στην Ιθάκη, ο Τέρενς Κουίκ θα έχει συνάντηση και με την Έπαρχο Σμαράγδα Σαρδελή αλλά και το Δήμαρχο και τους εργαζόμενους στον Δήμο του νησιού, υπό το πρίσμα των μέτρων ισοπέδωσης που άρχισε να επιβάλλει στους ΟΤΑ η κυβέρνηση Σαμαρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου