ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ


«Σαν σήμερα την 31 Ιανουαρίου 1996 έπεσαν πρώιμα και ηρωικά τρία παλικάρια του Πολεμικού Ναυτικού, υπερασπιζόμενα τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας.

  Ήταν το πλήρωμα του ελικοπτέρου ΠΝ 21 της Φρεγάτας «ΝΑΒΑΡΙΝΟ » – Χριστόδουλος Καραθανάσης, κυβερνήτης Υποπλοίαρχος ΠΝ, Παναγιώτης Βλαχάκος, συγκυβερνήτης Υποπλοίαρχος ΠΝ, και Έκτορας Γιαλοψός, χειριστής συσκευών Αρχικελευστής ΠΝ.

Παριστάμενη με τους συναδέλφους Βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, η Τομεάρχης Παιδείας, και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Σταυρούλα Ξουλίδου, ο Βουλευτής Ημαθίας Κώστας Γιοβανόπουλος, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Τέρενς Κουίκ, ο Βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Νταβρής και η Βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, τελέσαμε επιμνημόσυνη δέηση, καταθέσαμε στεφάνι στο μνημείο των Ιμίων που βρίσκεται στο λιμάνι της Καλύμνου και στη συνέχεια πετάξαμε στεφάνι και λουλούδια, από πλωτό σκάφος, στη θάλασσα του Αιγαίου.

Το ελάχιστο που πρέπει να κάνουμε ως Έλληνες για την ηρωική τους πράξη είναι να αποδώσουμε φόρο τιμής στους «Ήρωες του Έθνους μας»».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου