ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ κ. ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


«Η εθιμοτυπική επίσκεψη του κ. Αντώνη Σαμαρά στο Υπουργείο Ανάπτυξης σηματοδοτεί την ανεπάρκεια και την ανικανότητα της κυβέρνησης να χειριστεί την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας.
Εδώ και 7 μήνες η «Ανάπτυξη» έχει μείνει μόνο στα λόγια, ενώ την ίδια στιγμή η ανεργία πλήττει το 1/3 του ενεργού εργατικού δυναμικού και χιλιάδες επιχειρήσεις οδηγούνται σε λουκέτο. Και όλα αυτά μετά την ψήφιση των καταστρεπτικών μνημονίων, την διάλυση της δημόσιας διοίκησης και της κατάρρευσης της καταναλωτικής δύναμης των Ελλήνων πολιτών. Ποια ανάπτυξη επιδιώκει ο κ. Σαμαράς; Με υπέρμετρη φορολογία σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις; Με ατελείωτη γραφειοκρατία και παρεμπόδιση της επιχειρηματικότητας; Με υπέρογκα ασφάλιστρα που γονατίζουν τους εργοδότες; Ας σοβαρευτεί ο κ. Σαμαράς προχωρώντας σε ουσιαστικά κίνητρα στήριξης της οικονομίας που βρίσκεται ήδη στον γκρεμό. Θα τολμήσει όμως να έρθει σε σύγκρουση με τα εγχώρια και αλλότρια συμφέροντα που τον στηρίζουν και κερδίζουν από τη διάλυση της Εθνικής μας Οικονομίας;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου