ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


Στα εγκαίνια του πάρκου «Γιώργος Αποστολάκης» στον καποδιστριακό Δήμο της Φιλαδέλφειας, - Χαλκηδόνας Αττικής, παραβρέθηκε απόψε (08.01.2013) ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

 Ο Γιώργος Αποστολάκης, από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα και στη Νέα Φιλαδέλφεια και στη Νέα Χαλκηδόνα, εξελέγη θριαμβευτικά «Δήμαρχος» στις τελευταίες εκλογές του 2010, αλλά πριν ορκιστεί «έσβησε» απρόοπτα από καρδιακό επεισόδιο.

Τη θέση του στη δημαρχεία πήρε η σύζυγός του Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη.

Τα αποκαλυπτήρια της αναμνηστικής πλάκας έκανε σε εξαιρετικά φορτισμένο κλίμα συγκίνησης η κόρη του Κατερίνα.

Παρόντες οι Αντιδήμαρχοι και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, εκπρόσωποι  του Μητροπολίτη Φιλαδελφείας-Ιωνίας και πολύς κόσμος.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ έκανε την εξής δήλωση:

«Με το Γιώργο Αποστολάκη με συνέδεε στενή οικογενειακή φιλία.

Ήταν ένας πολύ αγαπητός και έντιμος άνθρωπος, ο οποίος υπηρετούσε με λατρεία τους σκοπούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής των τελευταίων δημαρχιακών εκλογών, τον έφερναν σίγουρο νικητή του δεύτερου γύρου. Δυστυχώς, η καρδιά του τον πρόδωσε, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Η απόδειξη ότι όλοι τον αγαπούσαν είναι ότι στο δεύτερο γύρο κατέβηκε ως επικεφαλής του συνδυασμού η σύζυγός του, η οποία πήρε με πανηγυρικό τρόπο τη νίκη.

Η Εύη, μέσα σε δύο χρόνια κατάφερε να νοικοκυρέψει το Δήμο και να φέρει κοντά τις «αντίπαλες» δημοτικές παρατάξεις.

Ήταν μεγάλη η συγκίνηση όλων μας απόψε, όταν η κόρη, με λυγμούς, αποκάλυψε την αναμνηστική πλάκα.

Ο Γιώργος, και αυτό δεν αποτελεί κλασικό τρόπο κατάληξης μίας δήλωσης, είναι η προσωπικότητα που εξακολουθεί να εμπνέει». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου