ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ «ΡΕΤΣΙΝΙΑ» ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ


«ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - YES MEN ΤΩΝ ΤΡΟΪΚΑΝΩΝ.»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:

 «Υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης και στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, διαλαλούν ότι η κυβέρνηση πρέπει να βγάλει από πάνω της τη «ρετσινιά» ότι κυβερνά με εντολές και οδηγίες της τρόικας. Και ότι αποφασίζει από μόνη της.

Αύριο που αρχίζει στη Βουλή η συζήτηση για το φορολογικό, είναι μία καλή ευκαιρία, έστω για πρώτη φορά, να το αποδείξει στην πράξη. Να αγνοήσει τις κατηγορηματικές και εγκληματικές υποδείξεις του Πωλ Τόμσεν και της παρέας του στο κρίσιμο θέμα του τρόπου αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων χρεών που έχουν έναντι του Δημοσίου, πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες.

Αν θέλει το Μέγαρο Μαξίμου να αποδείξει ότι εκείνη είναι η κυβέρνηση που αποφασίζει για το πώς θα γεμίσουν τα ταμεία της χώρας σε εποχές της απόλυτης ένδειας, δεν έχει παρά να εφαρμόσει τη λογική των πολλαπλών δόσεων, από 60 και πάνω, χωρίς προκαταβολή και με ελάχιστο ποσό δόσης προσαρμοσμένο στις δυνατότητες του κάθε οφειλέτη, ο οποίος δεν είναι «φοροφυγάς της λίστας Λαγκάρντ», αλλά πολίτης με ανύπαρκτη πλέον τη φοροδοτική του ικανότητα.

Εάν δεν συμβούν όλα αυτά, τότε για μία φορά ακόμα θα αποδειχθεί πάλι στην πράξη το πόσο υπηρέτες των τροϊκανών είναι όλοι όσοι μας κυβερνούν και βεβαίως πόσο αστείο να προσπαθούν οι άνθρωποι του Μεγάρου Μαξίμου να αλλάξουν την εικόνα της μνημονιακής τους κυβέρνησης.

Είναι προφανές ότι προ των πυλών έχουμε συλλήψεις, αυτοκτονίες, κατασχέσεις και οτιδήποτε θα έκανε ευτυχισμένους τους τοκογλύφους δανειστές μας.

Τα υπόλοιπα αύριο στην Ολομέλεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου