ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ


«Στη Βουλή η άρση της μείωσης του εισοδηματικού ορίου των Πολύτεκνων Οικογενειών για τα προϊόντα παρέμβασης της Ε.Ε.»

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε αναφορά σχετική επιστολή -διαμαρτυρία του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Νομού Ηρακλείου σχετικά με το νέο πρόγραμμα για τα προϊόντα Παρέμβασης της Ε.Ε. και την δραματική μείωση του εισοδηματικού ορίου από 12.000 σε 7.200 ευρώ.

Ο Σύλλογος ζητάει την άρση της εν λόγω μείωσης του εισοδηματικού ορίου και την τροποποίηση της νέας ΚΥΑ με αρ. 279/23460/139 με την οποία καθορίζονται τα νέα κριτήρια επιλεξιμότητας, προκειμένου μια πολύτεκνη οικογένεια να ενταχθεί στο πρόγραμμα της Ε.Ε. για τα προϊόντα παρέμβασης.

Όπως επισημαίνει ο Σύλλογος οι 7.500 πολύτεκνες οικογένειες πλήττονται όχι μόνο λόγω του βεβαρημένου οικογενειακού τους προϋπολογισμού και της συγκεκριμένης μείωσης του εισοδηματικού ορίου αλλά και λόγω της απίστευτης γραφειοκρατικής ταλαιπωρίας που εισάγει η τελευταία αυτή ΚΥΑ.

Τέλος ζητούν ενημέρωση από τον Υπουργό εγγράφως για την ορθή υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος, ώστε και αυτοί με τη σειρά τους να ενημερώσουν τα μέλη τους σωστά προς αποφυγή εντάσεων.

O Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς ζητάει ενημέρωση από τον Υπουργό και τις άμεσες ενέργειές του για την άρση της μείωσης του εισοδηματικού ορίου και την τροποποίηση της νέας ΚΥΑ που προκαλεί απίστευτη γραφειοκρατία στην πολύτεκνη οικογένεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου