ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ


Η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την παρακάτω δήλωση για το τραγικό συμβάν του θανάτου των δύο φοιτητών στη Λάρισα:

«Από την αρχή του χειμώνα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είχαμε μιλήσει για τα θύματα που φέτος θα έχουμε από το κρύο αλλά και για τους κινδύνους από εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης στους οποίους οδήγησε η υπερφορολόγηση του πετρελαίου. Για αυτό άλλωστε πριν λίγους μήνες καταθέσαμε τροπολογία στη Βουλή για επαναφορά της τιμής του στα περυσινά επίπεδα, την οποία όμως τα κόμματα της Συγκυβέρνησης απέρριψαν!

Μέσα στον ίδιο χειμώνα είχαμε την τραγική περίπτωση των παιδιών που «έφυγαν» απανθρακωμένα σε χωριό της Καβάλας από μια σόμπα που έκαιγε όλο το βράδυ. Τώρα έχουμε τους τραγικούς φοιτητές στη Λάρισα που οι αναθυμιάσεις από το αυτοσχέδιο μαγκάλι στάθηκαν μοιραίες για τη ζωή τους. Αυτή τη φορά όμως «φταίνε οι νεκροί» για τα φερέφωνα του Μνημονίου που επιτίθενται με φανατισμό απαξιώνοντας εκείνους οι οποίοι πλέον δεν μπορούν να υπερασπισθούν τον εαυτό τους. Είναι οι ίδιοι που λένε ότι «τα είχαν πιει πριν πέσουν για ύπνο ... αλίμονο, μορφωμένα παιδιά και δεν γνώριζαν τους κινδύνους».

Βρισκόμαστε εμπρός σε μια πρωτοφανή και συντονισμένη προσπάθεια σκύλευσης άδικων θανάτων νέων ανθρώπων για να απαλλαγούν οι πραγματικά υπεύθυνοι. Κανένα φερέφωνο όμως δεν μπορεί να αθωώσει τους αυτουργούς της τραγωδίας αυτής αλλά και του Μνημονίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου