ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


Νότης Μαριάς: «Στηρίζουμε τα συνταξιοδοτικά δικαιώματα των υπαλλήλων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου»

Μιλώντας χθες 2/4/13 στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, τομεάρχης Οικονομικών και βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς δήλωσε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουν τα συνταξιοδοτικά δικαιώματα των υπαλλήλων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που βρέθηκε στο στόχαστρο της Τρόικας και της Κυβέρνησης.

Επιπλέον ο Νότης Μαριάς επισήμανε ότι έχει επανειλημμένα σταθεί στο πλάι εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου προκειμένου να μην διαλυθεί το ιστορικό αυτό πιστωτικό Ίδρυμα τόσο έξω όσο και μέσα στη Βουλή.

Στο πλαίσιο αυτό έχει καταθέσει αναφορές στη Βουλή στις 18/12/12 και στις 1/10/12 στηρίζοντας το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Τέλος επισημαίνεται ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν καταθέσει σχετική επίκαιρη επερώτηση για την άρνηση της Κυβέρνησης να προβεί στην ανακεφαλαιοποίηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου η οποία θα συζητηθεί το προσεχές διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου