ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ «ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΒΡΟΥ»


Η λογική του παραλόγου συνεχίζει να επικρατεί σε σχέση με το χρόνιο προβλημάτων πλημμυρών στον Έβρο. Παρά τον σχεδιασμό και τις δεσμεύσεις, από τις απαντήσεις που έχουμε λάβει από τα δύο Υπουργεία, διαφαίνεται να μην προχωρά τίποτα, με αποτέλεσμα η περιοχή να είναι παραδομένη στο έλεος των καιρικών φαινομένων.

Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη καθώς και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μας παραπέμπουν στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Το εν λόγω Υπουργείο μας παραθέτει σχετικό πίνακα για την πορεία των έργων που εκπονούνται από την Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Έβρου που ανήκει στη Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Διαβάζοντας τον σχετικό πίνακα μπορεί κάποιος να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου